MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti? 10 Eylül son bölümde yaşananlar

TV 8 ekranlarında yayınlanan juri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danılo Zanna ve Somer Sivrlioğlu'nun yaptığı MasterChef son bölümü yine heyecan doluydu. 10 Eylül salı akşamı seyirci ile buluşan MasterChef'te bir yarışmacı programa veda etti. Peki MasterChef son bölümünde neler oldu?

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2019 08:24 GÜNCELLEME 11.09.2019 08:24 MEDYA
MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti? 10 Eylül son bölümde yaşananlar
MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti? 10 Eylül son bölümde yaşananlar

MasterChef son bölümü yine nefes kesti. TV 8 ekranlarında dün akşam (10 Eylül) yayınlanan programda yarışmaya veda eden isim belli oldu. MasterChef'in ikinci eleme yemeği Mehmet Şef'in Mısır Püresi Üzerinde Kuzu Sırtı yemeğiydi oldu. Eleme potasında yer alan Ekin, NalanEda ve Orhan kıyasıya yarıştı. 

 

Ekin, Nalan, Eda ve Orhan 30 dakika süre içerisinde Mehmet Şef'in tabağına en çok benzeyen tabağı çıkarmaya çalıştı. Ekin'in tabağı çok beğenilirken, yarışmaya veda eden isim ise Nalan oldu.

 

YARIŞMAYA VEDA EDEN NALAN TOPRAK KİMDİR?

31 yaşındaki Nalan Toprak futbol hakemliği yapıyor. Daha önce TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasına da katılmıştı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için bir kez daha yarıştı. Eleme yemeğinde ise, Donilo Zanna'nın hazırladığı, Un Giorno da Ricordane isimli İtalyan yemeği vardı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Batuhan oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR