Diriliş Osman başrolü Burak Özçivit’in bölüm başı alacağı para belli oldu

Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna dahil olan ve aylardır rolüne hazırlanan Burak Özçivit bölüm başı alacağı ücret belli oldu. ATV ekranlarında yayınlanacak dizide Osman karakterini oynayacak olan Burak Özçivit’in kazancı dudak uçuklattı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2019 11:54 GÜNCELLEME 14.09.2019 11:54 MEDYA
Diriliş Osman başrolü Burak Özçivit’in bölüm başı alacağı para belli oldu
Diriliş Osman başrolü Burak Özçivit’in bölüm başı alacağı para belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Burak Özçivit'in bölüm başı ne kadar kazanacağı belli oldu. Uzun süredir rolüne hazırlanan başarılı oyuncu Burak Özçivit aylık kazancı 1 milyon 300 bin TL, yıllık kazancı ise 15 milyon 600 bin TL olacak.

 

 

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNA KİMLER KATILACAK?

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu güçleniyor. Savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş büyük değişikliklere gidiyor. İşte Diriliş Osman'ın ilk sezonunda kadroda yer alacak isimler

Aslıhan Karalar
Ragıp Savaş 
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLECEK?

 

 

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor. Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • bediratak 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçivittdn daha bu role yakışacak binlerce adam var kaldı ki tanınmamış birisi olsa daha güzel olurdu
    Cevapla
  • Sokrat 4 yıl önce Şikayet Et
    Adaletine tükürdüğümün dünyası. Kimi 2000 tl maaşla 4 çocuğuna bakar. Kiraydı, faturaydı , mutfaktı yetiştirmeye çalışır. Kim ise böyle uçuk ötesi paralar alır. Kıyamet kopsun artık.
    Cevapla
  • tolga 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya bu kadar para verilir mi
    Cevapla
  • yaşar yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi Diriliş Errtuğrul kadar tutulmayacak o kesin senelereini sinemaya vermiş insanlar acından ölüyo yenileride paraya boğan sektör çok yazık çok
    Cevapla
  • Selcuk R Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    müziği nasıl olacak acaba ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR