Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı? Çember gittikçe daralıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.son bölümde; Feyyaz'ı büyük bir tehdit unsuru olarak gören Hızır, hızlı adımlar atarak Ali'ye arkasından asla kendilerinin çıkmayacağı gizli bir ekip oluşturması emrini verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, Meftunlarının her birinin canını almak noktasında ant içerken, Behram ise hiç ummadıkları anda başına yeni bir bela açtı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2019 11:08 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:08 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı? Çember gittikçe daralıyor
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı? Çember gittikçe daralıyor

ATV ekranlarında 1 Ekim Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.son bölümde; Feyyaz'ın kendilerine doğru hızlıca yaklaşmakta olan bir tehlike olduğunun bizzat farkına varan Hızır, hiçbir şey için çok geç kalmadan faaliyetlerini gerçekleştirmeye koyuldu.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Tehlikeyi büsbütün bertaraf etmek ve Meftunlar karşısında elini kuvvetlendirmek isteyen Hızır, tüm hedeflerine ulaşabilmek için öncelikle Ali'ye son derece kritik bir talimat vererek gizli bir ekip oluşturmasını istedi.

Hızır ve Meftunlar arasındaki düşmanlığın derecesi giderek yükselip artık ipler tamamen kopma noktasına gelirken, Hızır'ın ilişkisine dolu dizgin devam ettiği Sevda'yı yaşanan bu krizin etkileyip etkilemeyeceği de yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. 

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı öncesi yayınlanan sahnede, ilerleyen süreçte Çakırbeyliler ile akrabalık ilişkisinin kurulma ihtimaline bile şiddetle karşı olan Melike buna engel olabilmek adına gözünü bile kırpmadan her şeyi yapabileceğini göstermiştir.

Tüm bu hadiseler yaşanırken Hızır ise üretmiş olduğu yeni silahın satışını gerçekleştirmeye hazırlandığı esnada hiç beklemediği bir şekilde Behram faktörü devreye girerek arkasına aldığı kuvvetlerle beraber önüne kesmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Feyyaz ise Behram ve Çakırbeyliler arasında meydana gelen husumetten faydalanıp gidişatı lehine çevirme imkanına sahip olurken, masanın başındaki güç olmak ve etrafını sadece kendi adamlarıyla kuşatmak için harekete geçmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölüm fragmanı şu an için henüz izleyici kitlesiyle buluşmadı.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.bölümü 8 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR