Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı: Kan donduran dakikalar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.son bölümde; Feyyaz'ı ortadan kaldırabilmek adına Hızır'ın haberi olmadan gizli bir şekilde operasyon düzenleyen Behzat ve Boran ikilisi için ölüm emri gerçekleştirildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Yaşadığı psikolojik bunalım sonrası canını hiçe sayan Tipi'nin intihar girişiminde bulunması geceye damgasını vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2019 00:02 GÜNCELLEME 29.10.2019 00:02 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı: Kan donduran dakikalar...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı: Kan donduran dakikalar...

ATV ekranlarında 22 Ekim Salı tarihinde seyircisine gerilim ve heyecan yüklü dakikalar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.son bölümde; Hızır, her hareketini yakın takip altına almak istediği Altan'ın neler çevirdiğini öğrenebilmek üzere canıyla tehdit ettiği Murat'ı kendine muhbir olarak tuttu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ağabeyi hakkında infaz kararı çıkaran kişilerden öcünü almak için hiç vakit kaybetmeden atağa kalkan Behzat, peşine Boran'ı da takarak herkesten gizlice operasyon gerçekleştirmesi olayların seyrini değiştirdi. Feyyaz'ın yaşamına son verebilmek için Hızır'ın bilgisi dahilinde olmadan ve kimseden izin almadan faaliyete geçen Behzat ve Boran'ın operasyon esnasında bir anlık dikkatsizlik sonucu Dinçer'e ateş etmelerinin başına büyük iş açmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı bekleniyor. Akıl almaz hamlede bulunan Tipi'nin kendisini silahla öldürmeye gelen kişiden yardım isteyip kurdurduğu düzenekle intihar girişiminde bulunmaya kalkmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 145.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hem Behzat hem de Boran, masanın dokunulmazlık kuralını ihlal ettiklerinin gün yüzüne çıkmasıyla beraber kendileri hakkında öldürme kararı verilmesi gidişatı büsbütün etkiledi. ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM SAHNESİNDE TİPİ'DEN BEKLENMEDİK GİRİŞİM...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 144.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 145.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.bölümü 29 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 3
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanlar işiniz gücünüz yok mu la
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    ücretinde indirim yaptı böylece yaşamasına izin verildi. şahin ağa kurtaracak. şahin ağanın kurtarmaya çalışdığı kızı damlaların içine ajan olarak yerleştirecekler.(muratı öldürenler)
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    nerden biliyon kardes bunlari? müneccim misin?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR