ATV Kuruluş Osman 1.bölüm tanıtımları dünyayı ayağa kaldırdı! İzlenme oranları...

Hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde milyonlarca kişinin merakla beklediği Kuruluş Osman 1.sezonu için geri sayım başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 1.bölüm 2.fragmanı yayınlanmasının ardından diziden gelen yeni görüntüler, kısa sürede milyonlarca izlenme ve beğeni alırken sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2019 13:58 GÜNCELLEME 01.11.2019 13:58 MEDYA
ATV Kuruluş Osman 1.bölüm tanıtımları dünyayı ayağa kaldırdı! İzlenme oranları...
ATV Kuruluş Osman 1.bölüm tanıtımları dünyayı ayağa kaldırdı! İzlenme oranları...

Kuruluş Osman 1.sezon için heyecan dorukta. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan TRT 1 ekranlarından ATV'ye geçen Kuruluş Osman 1.bölüm 2.fragmanı dünyayı ayağa kaldırdı. Dizinin ilk sezonuna dair ipuçlarının bulunduğu ikinci tanıtım, milyonlarca izlenme ve beğeni alırken kısa sürede farklı dillere çevrilerek binlerce övgü aldı.

 

 

Geçtiğimiz akşam ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımında, Burak Özçivit'in oynadığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım, nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı. Osman Bey'e hayat veren, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken, Osman Bey'in "Benimle devlet olmaya var mısınız?" sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu.

 

 

55 MİLYON İZLENDİ

Tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine toplayan Kuruluş Ertuğrul 55 milyona aşkın kişi tarafından izlendi.  Dizinin tanıtım videosu sosyal medya üzerinden 5 farklı dile çevrilip atılan diziye diğer ülkelerden de büyük ilgi gördü. Dizi yurt dışında The Ottoman adıyla yayına başlayacak. 

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • misafir hhv 4 yıl önce Şikayet Et
    izlemeden yorum yapiyorsunuz.tarihi anlatacak olan bir dizi olacak..5 sezon değilde makul bir süre devam ederse diriliş Ertuğrul dan bile iyi olur.
    Cevapla
  • Demet 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bilmiyorum fakat ben bu Burak Özçiviti bir türlü sevemedim çok abarttilar bu adamı Bunun yerine Kenan İmirzalıoğlu olabilirdi çok da iyi olurdu
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Ertuğrul değil osman
    Cevapla
  • hacıvat 4 yıl önce Şikayet Et
    daha meşhur olmamış birisine rol verilseydi iyi olurdu. bu arkadaşa pek gitmemiş gibi.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadı verdi. Ayıp yaptıkları diziyi Çarşamba oynayan dizi yüzünden baslatmamaniz.skandal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR