Savaşçı 82.bölüm fragmanı: Her an her şey olabilir! Tehlikenin göbeğinde...

Savaşçı 81.son bölümde; Tim üyeleri bu sefer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenen alçak girişimin önüne geçmek için canını dişine taktı. Savaşçı son bölümde; Planlarının ilk aşamasında Markus'un ilerleyişini durdurmayı başaran Tim, ikinci aşamasına geldiklerinde ise hiç hesapta olmayan olaylar zinciriyle karşılaştı. Peki, Savaşçı 82.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2019 09:23 GÜNCELLEME 12.11.2019 09:23 MEDYA
Savaşçı 82.bölüm fragmanı: Her an her şey olabilir! Tehlikenin göbeğinde...
Savaşçı 82.bölüm fragmanı: Her an her şey olabilir! Tehlikenin göbeğinde...

Fox TV ekranlarında 10 Kasım Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 81.son bölümde; Kılıç Timi başlarına gelebilecek her türlü tehlikeyi göze alıp yönünü şimdi de Kıbrıs'a çevirerek gerçekleştirilen saldırıyı engellemek için varını yoğunu ortaya koydular. Savaşçı son bölümde; Tim, Kıbrıs'ta bulunan bir Türk köyüne alçak girişimde bulunarak burada yaşayan kişileri güç durumda bırakmak isteyen düşmanlarını bozguna uğratırken diğer taraftan Markus'u köşeye sıkıştırmak için ellerinden geleni ardına koymadı. Markus'un izini sürmeye başlayan Kağan Bozok'un amaçlarına ulaşabilmek noktasında tüm risklere göğüs gerip Yeşil Hat'ı geçme hamlesinde bulunmasının yeni bir krizi daha beraberinde getirmesine ramak kala Kopuz Albay sayesinde olayların farklı bir boyut kazanmasının ardından Savaşçı 82.bölüm fragmanı bekleniyor. Markus eline geçen fırsatı anında değerlendirip Kıbrıs'ta ortalığı birbirine katmak adına hain planını hayata geçirirken, Tim ise onun bu ilerleyişini bir an önce durdurmak hedefiyle operasyon düzenlemesinin ardından Savaşçı 82.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 82.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 82.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı. Fakat yayıncı kuruluş tarafından yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğindeki yerini alacaktır...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE KAĞAN BOZOK İNTİKAMINI ALIYOR!

SAVAŞÇI 82.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 82.bölümüyle 17 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan Bozok komutasındaki Kılıç Timi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devriye gezerken şehit edilen askerin hesabını sormak için harekete geçer. Bu arada Kılıç Timi’nin Kıbrıs’ta olduğunu öğrenen Markus, zaman kaybetmeden Kıbrıs’ta bir araya geldiği adamlarını öne sürer ve timi tuzağa çekmek için hamlesini yapar.

Markus’un adamlarıyla restleşen Yüzbaşı Kağan’ın, her şeyi göze alarak Yeşil Hat’ı geçmeye kalkması, Türkiye’yi uluslararası bir krizin eşiğine getirir. Ancak Kopuz Albay’ın son anda devreye girmesi, olayların seyrini değiştirecektir. Eline önemli bir koz geçiren Markus, yaptığı sinsi planla, Kıbrıs’ta yeni bir kargaşa çıkarmak için fitili ateşler. Kılıç Timi alınan istihbaratlar doğrultusunda Markus’u durdurmaya çalışsa da gelişen beklenmedik durumlar, Yüzbaşı Kağan’ı ve Yüzbaşı Haydar’ı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • arda 4 yıl önce Şikayet Et
    beş paraetmez diziler heleki türk askerini o kadar aciz gösteriyorlarki ona çok kızıyorum
    Cevapla
  • murad 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi tamamiyle boş,milleti kandırıyorlar milli duygularımızla oynayan oyuncu ve yönetmen ve yapımcı,yazık
    Cevapla
  • cemm 4 yıl önce Şikayet Et
    diziyi izliyorum.ancak o kadar büyük hatalar yapılıyor ki. bazen kendimi aptal yerine konulduğum hissine kapılıyorum. aynı saate ayni gün kaan bozkurt sakkalı bi dahaki sahanede traşlı.
    Cevapla
  • mkd 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış aksettiriyorlar kıbrıs ta ne öyle bir durum var ne tel örgü Akıncılara bile hiç gitmeyen yönetmen dahi boş boş anlatmışlar Barış güçü asvalt yolda gidiyor o kadar senaryo kötü olmuşki anlatamam nerde bu dizinin askeri bilgisi olan kişi askerlik bile yapmamış yan gelip yatıyor benim kanımca Bir tim bu kadar rezil bir biçimde gidebilirmi yok yok bunlar askercilik oynuyorlar Siz mermi atılırken ayakta duracaksınız şaka yapacaksınız ha bırakın bu işleri hele o tel örgü kesmeleri maraşta bile yok be tel örgü sanki berlin duvarı yapmışlar bunlar bizim Asker imizi kötü aksettiriyorlar
    Cevapla
  • engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika nın tilkisi bende yok onu genelde mandacılık severler seyrediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR