Kuruluş Osman oyuncu kadrosu belli oldu! 1 sezonunda yer alacak isimler...

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman oyuncu kadrosu belli oldu. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kuruluş Osman oyuncuları tek tek açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2019 10:37 GÜNCELLEME 13.11.2019 10:37 MEDYA
Kuruluş Osman oyuncu kadrosu belli oldu! 1 sezonunda yer alacak isimler...
Kuruluş Osman oyuncu kadrosu belli oldu! 1 sezonunda yer alacak isimler...

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu yapımcı şirket tarafından açıklandı. 20 Kasım Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman başrolünde Burak Özçivit yer alacak. Diriliş Osman'ın devam dizisi olarak seyirci karşısına çıkacak Kuruluş Osman güçlü oyuncu kadrosuyla yine bomba gibi başlamayı hedefliyor.

 

 

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Saruhan Hünel: 1970 doğumlu oyuncu Saruhan Hünel sanat hayatına ilk olarak manken olarak adım atmıştır. Şarkıcı Aslı Hünel kardeşi’dir, babası ise Türkiye dans şampiyonu olmuştur. Saruhan Hünel anne tarafından aslen Arap baba tarafından ise aslen Selanik’lidir. 

Saruhan Hünel Kuruluş Osman dizisinde Alişar karakterini oynayacak

 

 

İsmail Hakkı Ürün: 1976 İstanbul doğumlu olan İsmail Hakkı, sırasıyla Trabzon, Konya, Malezya ve Almanya'da öğrenim gördü. Konya'da yaşadığı süre içerisinde Konya Anadolu Sahnesi'nde aktif olarak tiyatro ile ilgilendi, aynı zamanda profesyonel lisanslı sportif faaliyetlerde bulundu. İngilizce, Almanca, Arapça, Boşnakça, Rusça ve Malay-Endonezya dilleri olmak üzere altı yabancı dili okuyup yazan ve konuşabilen oyuncu, bir çok dilde de oyunculuk yapmaktadır.

İsmail Hakkı Ürün Kuruluş Osman dizisinde Samsa karakterini oynayacak.

Özge Törer: Özge Törer, hala üniversitede eğitimine devam etmektedir. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanmıştır. Özge Törer bu zamana kadar hiç bir dizi de ve sinema filminde rol almamıştır. 

Özge Törer Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini oynayacak.

Abdül Süsler: 1981 yılında İstanbul doğdu. Tiyatroya ilk olarak Beykoz Vakfı Tiyatrosu’nda başladı. Kocaeli Üniversitesi Kimya Bölümü’nde okurken üniversitenin Tiyatro Topluluğunda çalışmalarına devam etti. Eğitimine Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve aynı üniversitenin Tiyatro Yüksek Lisansı’nı tamamlayarak tamamladı.

Abdül Süsler Kuruluş Osman dizisinde Kalanoz karakterini oynayacak.

Ragıp Savaş: 1966 yılında dünyaya gelen Ragıp Savaş İsmet İnönü İlkokulu, Merkez Ortaokulu, İzmit Lisesi son olarak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olarak eğitimi hayatını tamamlamıştır. Sinema kariyerine 2004 senesinde Neredesin Firuze ile adım atan Ragıp Savaş günümüzde Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ölene Kadar dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. Usta oyuncu Ragıp Savaş aslen Kocaeli İzmit’lidir ve İzmit doğumludur.

Ragıp Savaş Kuruluş Osman dizisinde Dündar karakterini oynayacak.

Alma Terziç: Alma Terzic, 11 Temmuz 1987 tarihinde Yugoslavya, Zenica'da doğmuştur. Boşnak'tır. Memleketinde savaş başladığında 5 yaşında idi. 2 yıl boyunca bodrumda saklanmak zorunda kaldı.

Alma Terziç Kuruluş Osman dizisinde İsodora karakterini oynayacak.

Ayşegül Günay Demir: 9 Kasım 1969 Eskişehir doğumludur. 46 yaşında olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde yer almış olan Ayşegül Günay akrep burcudur. Evli ve ikiz iki erkek çocuğu olan Ayşegül Günay uzun yıllarda tiyatro da oynamış bir oyuncudur.

Ayşegül Günay Demir Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterini oynayacak.

Nurettin Sönmez: 24 Temmuz 1978 yılında İstanbul'da doğan Nurettin Sönmez,  eğitimini İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Nurettin Sönmez ayrıca Diyalog İletişim Oyunculuk Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde oynamıştır.

Nurettin Sönmez Kuruluş Osman dizisinde Bamsı karakterini oynayacak.

Seda Yıldız: 20 Mayıs 1962'de Zonguldak'ta dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Sayısız dizi, tiyatro ve sinema filminde rol almıştır fakat Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Seda Yıldız Kuruluş Osman dizisinde Şeyh Edebali karakterini oynayacak.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • rana 3 yıl önce Şikayet Et
    korona virüsün kuruluş osman lomaz koronavirüz olur
    Cevapla
  • izzet tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ERTUĞRUL un hiç bir bölümünü kaçırmadım... Oyuncu kadrosu mükemmel di ama Kuruluş OSMAN oyuncu kadrosu hakkında mükemmel kelimesini kullanamayacağım tam bir fiyasko...Benim öğrendiğim kadarıyla TURGUT Alp büyük bir komutan ve OSMANLI nın kuruluşunda var olduğunu biliyorum diziye ve TARİHİMİZ e yazık oolmuş...
    Cevapla
  • yelda 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş kadar tutmayacağı kesin kadro kötü bir kere...
    Cevapla
  • son osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    diziye yazık odu
    Cevapla
  • Ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada bala hatun değil efendim. Mal Hatun / Malhun Hatun olarak geçer. siz ne kadar tarih biliyorsunuz yahu valla olmadıkları olduruyorsunuz maşallah. yolunuz açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR