MasterChef'in güçlü ismi Alican Sabunsoy burnuyla ortalığı birbirine kattı!

TV8 ekranlarının sıkı takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de her hafta hünerlerini sergileyen Alican Sabunsoy, son dönemlerde sosyal medyanın dilinden düşmüyor. MasterChef Türkiye'de büyük finale doğru adım adım yaklaşırken yarışmanın en gözde isimlerinden Alican Sabunsoy'un estetikli gibi görünen burnu takipçilerini adeta ikiye böldü.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2019 12:10 GÜNCELLEME 14.11.2019 12:10 MEDYA
MasterChef'in güçlü ismi Alican Sabunsoy burnuyla ortalığı birbirine kattı!
MasterChef'in güçlü ismi Alican Sabunsoy burnuyla ortalığı birbirine kattı!

TV8 ekranlarında yemek alanında kendine güvenen isimlerin tüm mücadelesini ortaya koyarak usta şeflerin beğenisini kazanmak için marifetlerini gösterdiği yarışma programı MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef Türkiye yarışmasında yeteneklerini konuşturmasının yanı sıra gerek takım arkadaşları gerekse Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun sempatisini kazanan başarılı isim Alican Sabunsoy, son dönemlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

 

 

Cemre Uyanık'ın MasterChef serüveni sona mı erecek? Bizzat kendi açıkladı!

Her hafta yarışmanın zorluk seviyesi giderek artarken ve yarışmacıların elenme riskinin bir hayli arttığı şu günlerde yarışmadaki iddiasıyla göz dolduran isim Alican Sabunsoy’un estetikli gibi görünün burnu takipçilerinin akıllarında soru işareti bıraktı.

 

 

Pek çok kişi Alican Sabunsoy'un burnunun estetik harikası olduğunu zannetse de esasına bakıldığında durum düşündükleri gibi değil. Hem fiziğiyle hem de yüzüyle takipçilerinden tam not alan Alican Sabunsoy'un burnunun tamamen orjinal olduğu gün yüzüne çıktı.

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

5 Ocak 1991 senesinde Adana’da hayata gözlerini açan Alican Sabunsoy, üniversite eğitimi ise Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde sürdürmüştür. Hem arkadaşları hem de ailesi ile beraber vakit geçirmeyi oldukça sevdiğini ifade eden Alican Sabunsoy, mutfağa ilk kez eğitim aldığı üniversitede tanıştığı bir şef sayesinde girmiştir.

Büyük bir sıklıkta farklı mutfaklarda tecrübe elde ederek kendisine bir şeyler katmayı amaçladığını dile getiren Alican Sabunsoy, eğitiminin 2.senesine geldiğinde çalışmaya başladığını belirtmiştir. Tam bir mutfak tutkunu haline gelen MasterChef Türkiye yarışmacısı Alican Sabunsoy, bu sevgisi nedeniyle eğitim hayatını yarıda kesip kariyerine ‘’aşçı’’ olarak devam etmeye başlamıştır.

masterchef türkiye alican ulusoy

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR