O Ses Türkiye, tüm başarı kapılarını kendisine araladı! Şahin Kendirci kimdir?

TV8'de ekrana gelen O Ses Çocuklar yarışmasının birincisi olan Şahin Kendirci'nin kız kardeşi Zeliha Kendirci O Ses Türkiye'ye katılarak performansını sergiledi. Zeliha Kendirci, O Ses Türkiye sahnesinde seslendirdiği Duyanlara Duymayanlara parçasıyla büyük beğeni toplarken Şahin Kendirci de bir kez daha sahne performansını ortaya koyarak herkesi yeniden kendine hayran bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2019 14:29 GÜNCELLEME 27.12.2019 14:29 MEDYA
O Ses Türkiye, tüm başarı kapılarını kendisine araladı! Şahin Kendirci kimdir?
O Ses Türkiye, tüm başarı kapılarını kendisine araladı! Şahin Kendirci kimdir?

TV8'de 15 Aralık Pazar tarihinde izleyici kitlesiyle buluşan O Ses Türkiye programına Zeliha Kendirci katılarak etkileyici sesiyle jüri üyelerinin ilgisini çekmeyi başardı. Duyanlara Duymayanlara isimli müzik parçasıyla O Ses Türkiye'de başarılı bir sahne performansına imza atan Zeliha Kendirci'nin, Müslüm adlı beyaz perde projesinde Müslüm Gürses'in çocukluk hayatına canlandıran Şahin Kendirci'nin kız kardeşi olduğu gün yüzüne çıktı.

 

 

Daha önce yine TV8 ekranlarına taşınan O Ses Çocuklar isimli yarışmayı kazanarak birinci olan Şahin Kendirci'nin kız kardeşi Zeliha Kendirci'nin seslendirmesini beğenen Seda Sayan ve Murat Boz ikilisi kendi takımında yer alması için döndü. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ise Şahin Kendirci'nin kız kardeşi olduğu açıklamasında bulunup hem jüri üyelerini hem de ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicileri şaşırttı. 

Kız kardeşine destek olmak amacıyla stüdyoyu tekrardan ziyarete gelen Şahin Kendirci, bütün jüri üyeleriyle hasret giderip keyifli bir gerçekleştirdi. Özellikle Müslüm yapımındaki oyunculuk başarısıyla hemen herkesin takdirini kazanan ve O Ses Türkiye sahnesine bir kez daha çıkan Şahin Kendirci kız kardeşi Zeliha Kendirci ile beraber düet yaptı.

 

 

o ses türkiye şahin kendirci zeliha kendirci

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Havin 4 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmrl ötesi
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sesi güzel deyil çırlak bir sesi var çok abartıyorlar
    Cevapla
  • Rte 4 yıl önce Şikayet Et
    Ses mi, duymadım sıfır.
    Cevapla
  • Havin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulak burun boğaza gidin bence.
    Cevapla
  • Ögretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir kardeşi olduğunu duyunca şaşırmışlarmış... Kör Sultan duydu halbuki. Hiç mi Şahin den bir kaç kardeşi olduğunu beraber çalışırken falan dinlemediler.. Gençliği yozlaştırma oyunları son hız devam ediyor. Biz başka şeylerle övünüp duralım. Toplum çürerse onların hiç biri fayda vermeyecek.
    Cevapla
  • Ahmet Y. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bombo ve haset yüklü yorumlar. Zavallısınız. Birileri bir şeyi başardığında hemen çamur atın. Kardeşim sizde başarın sizi de taktir etsinler. Hemen her konuda boş konuşuyosunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR