Mucize Doktor yapımında müjdeli gelişme üst üste yaşandı! Nisa Sofiya Aksongur...

Fox TV ekranlarında yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip Mucize Doktor dizisine son dönemlerde yıldızı parlayan minik oyuncu Nisa Sofiya Aksongur katıldı. Aras Bulut İynemli ile birlikte baş rolünü üstlendiği 7.Koğuştaki Mucize isimli sinema projesiyle adını duyurmayı başaran Nisa Sofiya Aksongur kimdir? Yayın hayatına girmesiyle beraber izlenme rekoru elde eden Mucize Doktor'a transfer olan çocuk oyuncu hakkında merak edilenler!

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2020 15:40 GÜNCELLEME 04.01.2020 15:40 MEDYA
Mucize Doktor yapımında müjdeli gelişme üst üste yaşandı! Nisa Sofiya Aksongur...
Mucize Doktor yapımında müjdeli gelişme üst üste yaşandı! Nisa Sofiya Aksongur...

Verdiği kısa bir aranın ardından Fox TV ekranlarında 9 Ocak 2020 tarihinde yeni bölümüyle yayına girecek olan Mucize Doktor dizisine Nisa Sofiya Aksongur'un katıldığı görüldü. Televizyon ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne, Adını Sen Koy, Kuzgun ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizi projelerinde oyunculuk yeteneğini sergileyen Nisa Sofiya Aksongur, şimdi de Mucize Doktor yapımında seyircilere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Aras Bulut İynemli ile birlikte oyuncu kadrosunda yer aldığı 7.Koğuştaki Mucize adlı beyaz perde yapımıyla geniş kitlelerin beğenisini ve takdirini toplayan Nisa Sofiya Aksongur kimdir? Konuk oyuncu olarak transfer olacağı Mucize Doktor projesinde kalbinde sağlık problemi olan Filiz karakterini canlandıracak başarılı oyuncu hakkında bilinmeyen ayrıntılar...

 

 

MUCİZE DOKTOR'A DAHİL OLAN NİSA SOFİYA AKSONGUR KİMDİR?

Mucize Doktor dizisine katılacak minik oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, 30 Mart 2011 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.

Aslen İstanbul'lu olan ve henüz çocuk yaşında oyunculuk alanında önemli başarılara imza atan Aksongur, ilk defa oyunculuk tecrübesini bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli dizi projesinde kazanmıştır.

 

 

Koyu bir Beşiktaş tutkunu olan minik oyuncu; De Facto, Nako ve Elele dergisi, Alize, Vicco ve Pera Pie katolog çekimlerinde bulunmuştur.

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Mesut Akusta, Celile Toyon ve İlker Aksum gibi başarılı isimlerin yer aldığı 7.Koğuştaki Mucize adlı sinema filmi projesinde Memo'nun kızı Ova rolünü üstlenerek büyük bir beğeni toplamıştır.

mucize doktor

YORUMLAR 3
  • hoslaniyordum 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor rolündeki adamın birtakım sözlerinden hoslaniyordum, durumumda bile paylaşıyorum, sonra gizli reklam uygulaması yapıp, kudurmuş gibi cola dolabına saldırması, zehirin altın taşta sunmu anlamina geldiği için ebediyyen bu diziyi protesto ediyordum
    Cevapla
  • salih . 4 yıl önce Şikayet Et
    Detayda Aile yapısını olumsuz etkileyecek cok konusu var. Evlilik dışı birliktelikler ( Ayni evde yasamalar ) Aşklar, komplolar ve yalanlar ve tum bunların duygusal hassasiyeti yuksek bir yasam hikayesinin arkasına gizleyerek yapmaları Ah Alim ah !!!
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Su fox un dizilerinin niye reklamini yaptiginiza anlam veremiyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR