Diriliş Ertuğrul | Kuruluş Osman yapımcısı Netflix'i sözleriyle ağır topa tuttu!

Ülkemizde olduğu kadar uluslararası kapsamda da rağbet gören Diriliş Ertuğrul ve devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sonunda sessizliğini bozdu. Hafızalara kazınan sahnelerde imzasını taşıyan Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, dünyanın en çok takip edilen platformlarından Netflix eleştirisinde bulunarak sert çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2020 09:27 GÜNCELLEME 15.01.2020 09:47 MEDYA
Diriliş Ertuğrul | Kuruluş Osman yapımcısı Netflix'i sözleriyle ağır topa tuttu!
Diriliş Ertuğrul | Kuruluş Osman yapımcısı Netflix'i sözleriyle ağır topa tuttu!

Gerek Türkiye'deki gerekse yurt dışındaki izleyici kitlesi üzerinde unutulmaz etkiler bırakan dizi projeleri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcılığını başarılı bir şekilde üstlenen Mehmet Bozdağ çok konuşulacak Netflix eleştirisi gerçekleştirdi. Çok geniş çapta yankı uyandıran dizi projelerinin yanı sıra 17 Ocak Perşembe tarihinde gösterime girecek olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli beyaz perde projesinin de hem yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Mehmet Bozdağ, Netflix'i sert sözlerle göndermede bulundu. 

 

Sinema sektörünün çöküş evresine girdiğinin özellikle altını çizen Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, dijitalin yaygınlık kazanmasının sinemanın çökmesine neden olduğunu savundu. Tüm bunların yanı sıra hem Burak Özçivit hem de Engin Akyürek gibi büyük bir çıkış yakalayan isimlerin adını duyurmalarının nedenin Netflix olmadığını vurguladı.

Netlix'i eleştiri oklarının merkezine alan Mehmet Bozdağ, “Dijitalin yaygınlaşmasıyla sinema çöküş yaşıyor. Bu dönemde Türkiye’nin Netflix’e muhtaç olması kadar acı verici bir şey olamaz. Niye çünkü dünya çapında en çok başarılı olduğu şey dizilerimizdi. Başka hiçbir endüstride böyle değildik. Cannes’a gittik adım atılmıyordu Burak’la (Özçivit)… Biz bunu stratejik olarak kullanamadık. Burak Özçivit ve Engin Akyürek dünyada tanınıyor. Biz bunu Netflix olmadan başardık.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

 

YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • Taner Gün 4 yıl önce Şikayet Et
    ey türk milleti basit ve bayat senaryolarla bizi kandırıp paralarımızı alıyorlar .. seyretmeyin ... biz enayi deyiliz saçma sapan sahneler .. her türk roma dilini biliyor her romala türk dilini biliyor. gidin bakın yabancı tarih filmelirine hep alt yazı ve orjinal dil konuşuluyor.. bunu bizim senaristelr yapmaz kolaya kaçarlar türk mutehitlerinin demir ve çimontandan kaçtığı gibi
    Cevapla
  • Kazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziye hep çoluk çocuk getirmişler herhalde aile şirketi emeğe saygı duyun engin Altan Düzyatan gelsin geri filme
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende izlemeyecegim ATV ne yapmaya çalışıyor biz izlemesini reytingide düşer protesto edelim
    Cevapla
  • Fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni yılda izlenilmeyecek diziler arasında yerini noel tatilini bile geçtiler artık 2021 izleriz
    Cevapla
  • Izleyici 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul gelsin engin altan düzyatan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR