Kadın dizisi neden final yaptı: Kadın seyircileri bu sorunun yanıtını bekliyordu!

Karşılaşılan bütün güçlüklere rağmen hayata sımsıkı tutunma hikayesini televizyon ekranlarında konu olarak işleyen Kadın dizisi için final kararı alınması tutkunlarını üzdü. En başından itibaren izleyici kitlesini derinden etkileyen olay örgüsüyle hafızalara kazınan Kadın dizisi neden final yapıyor? Duygusal sahneleriyle seyircisinin ekran başına kilitleyen Kadın'ın yayından kaldırılmasının sebebi belli mi?

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2020 22:30 GÜNCELLEME 21.02.2020 16:30 MEDYA
Kadın dizisi neden final yaptı: Kadın seyircileri bu sorunun yanıtını bekliyordu!
Kadın dizisi neden final yaptı: Kadın seyircileri bu sorunun yanıtını bekliyordu!

Televizyon ekranlarında ilk defa 24 Ekim 2017 tarihi itibariyle yayın serüvenine giriş yapan ve 3 (üç) sezon boyunca elde ettiği yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Kadın dizisi ile ilgili final kararı çıkması hayranlarını bir hayli üzdü. Her Salı akşamı akıllarda kalıcı bir iz bırakan sahneleriyle ekran macerasında kendine güçlü bir yer edinen Kadın dizisinin yolculuğuna son vererek yayından kaldırılacak olmasının sebebi sorgulama konusu haline getirildi. 

 

Özge Özpirinççi'nin baş rolünü üstlendiği Bahar Çeşmeli karakterinin Doruk ve Nisan isimlerindeki 2 çocuğu ile beraber yaşam mücadelesinin çarpıcı bir şekilde gözler önüne serildiği Kadın dizisi izleyici kitlesinin karşısına geçtiği ilk bölümden itibaren büyük bir yankı uyandırmıştı. Bilindiği üzere dizinin ilerleyen bölümlerinde Bahar'ın hayatta olmadığını zannettiği eşinin Sarp'ın ansızın çıkagelmesiyle beraber olaylar giderek farklı bir boyut kazanmaya başlamıştı. Ve üçüncü sezonda hiç beklenmedik bir şekilde tedavi altında tutulan Sarp'ın hastanede gözlerini yumarak yaşamını yitirmesi Bahar'ın hayatında önemli bir dönüm noktası yaşamasına neden olmuştu.

KADIN DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yapımcılığında Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan’ın yer aldığı ve yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği dram türünde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin neden final yaptığı konusunda henüz kesin bir bilgi olmamakla beraber, dizinin yayıncısı MED Yapım'ın senaryodan büyük beklentisi olduğu ve bunun senaristler tarafından karşılanamadığı için yayından kaldırılacağı söylenmektedir.

 

KADIN FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı MED Yapım imzasıyla seyircisini ağırlayan Kadın final bölümünün 4 Şubat Salı tarihinde saat 20:00’da Fox TV ekranlarında son kez yayınlanacak.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Muhasebe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sarp a çok haksızlık yapıldı
    Cevapla
  • Muhasebe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sarp dan sonra saçmaladılar d onra izlemedim gıcık oldum
    Cevapla
  • Umut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sarpın Ölümünden sonra bitmeli idi
    Cevapla
  • Hayal 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim Bi diziyi mükemmel'di hani hep salı akşamları beklerdim devam ettirebilirlerdi çok çok sevdiğim Bi diziydi inan ki eski bölüm den tut finale kadar gene izlerim. Çok sevdiğim diziydi çok üzülüyorum
    Cevapla
  • Hatice goksu 4 yıl önce Şikayet Et
    Saliyi iple cakiyordum çok uzgunum
    Cevapla
  • Yasemin Bayraktutan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle bitmemeliydi 10 numara bir diziydi tüm ekibe bize harika bir 3sezon yaşattıkları için teşekkür ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR