Mucize Doktor 22.bölüm fragmanı çıktı: Ali'nin Nazlı'ya vereceği yanıt ne olacak?

Mucize Doktor 21.son bölümde; Ali, Beliz'den aldığı büyük destekle beraber alelacele harekete geçerek sağlık durumu giderek ağırlaşan Ferman'ı hayata döndürmeyi başardı. Mucize Doktor son bölümde; Ali, hem acil servisteki hastaların karantinadan çıkabilmesini hem de Ferman'ın ölümcül virüsten kurtulmasını sağlayarak yeniden umudun ve azmin gücünü kanıtladı. Dört gözle beklenen Mucize Doktor 22.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2020 09:06 GÜNCELLEME 13.02.2020 09:07 MEDYA
Mucize Doktor 22.bölüm fragmanı çıktı: Ali'nin Nazlı'ya vereceği yanıt ne olacak?
Mucize Doktor 22.bölüm fragmanı çıktı: Ali'nin Nazlı'ya vereceği yanıt ne olacak?

6 Şubat Perşembe tarihinde yayına giren Mucize Doktor 21.son bölümde; Ali, vakit geçtikçe sağlık durumu çok daha vahim bir hale doğru sürüklenen Ferman'ın sonsuza dek kendisini ve sevdiklerini bırakmaması için akla karayı seçti. Mucize Doktor son bölümde; Beliz'in etkileyici konuşması sayesinde Ali, derin bir sevgi ile bağlı olduğu Ferman'ı yakalandığı ölümcül virüs salgınından kurtarmak için çok hızlı bir şekilde harekete geçerek kesin çözüm aramaya koyuldu. Umudunu ve inancını daima yüksek tutarak Berhayat Hastanesi'nde yeniden mucizeleri yaşatan Ali, gerek acil servis bölümünün karantinadan çıkmasına imkan sağlayacak gerekse Ferman'ın tamamen iyileşmesini olanak tanıyacak tedaviyi geliştirdi. Mucize Doktor 22.bölüm fragmanında ise, Nazlı'dan ilişki noktasında olumlu bir yanıt alamayarak tüm hayalleri yıkılan Ali, ağabeyi gibi gördüğü Ferman'a içini dökerek kendisinden tavsiyeler alıyor. 

 

 

Tüm bunların dışında Ferman, sözünü ettiği kişinin kim olduğuna dair bir soru yöneltince kendisini daha fazla tutamayan Ali'nin direkt ''Nazlı'' yanıtını vermesi Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında öne çıkan detaylar arasındaki yerini alıyor.

MUCİZE DOKTOR 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

FERMAN'IN ALİ'YE SÖYLEDİKLERİ DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI...

Ferman, Ali'ye not bırakarak ona olan desteğini ve inancını esirgemediği ve ağabeylik vazifesini yerine getirdiği sahne izleyici kitlesinden tam not aldı. Ali'ye, ''Birini çok sevmek bazen lanet gibi bir şey... Ama gerçek sevgi iyileştirir Ali! Sen hastaları değil, beni iyileştirdin. Ben de sana hayalimi miras bırakıyorum. Bu ülkenin en iyi cerrahı dedirtmeden kendine çekip gitmek yok bu dünyadan, pes etmek yok! Bin kere düşsen de, kalbin de kırılsa, benim gibi birileri önüne de kesse beni hatırla Ali, şu sözlerimi hatırla! Dalgalar gelir gider, denizler baki gelir! Kardeşin...'' şeklinde duygu yüklü sözlere yer verdi.

MUCİZE DOKTOR 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 22.bölümüyle 13 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 3
  • Erol Ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    aRtık eski tadı vermiyor. orjinal kore dizisinde ali vefa karakterini canlandıran çocuk çok daha gerçekçi ve vede inandırıcı oynuyor.
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    inceden bir şeyler işleniyor bence de. Ölmene izin vermeyeceğim repliği. müslüman bir toplumun inancını nasıl da etkiliyor. bir de ilik nakli nasıl anlatıldı? İnsanların gözünü korkuttu. Bundan sonra kim ilik nakli bağişinda bulunur?
    Cevapla
  • ramiz 4 yıl önce Şikayet Et
    fox dizileri lanet olası yasak elma doktor kadın vs allahtan kadın bitti ama biri biter biri başlar bunların dizerin içine inceden masumane yerleştirdikleri dejenere algıları da bitmez amaç belli çünkü
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR