Survivor 2020 kadrosu ve yarışmacıları açıklandı! Bu sezon kimler yarışacak?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor yayına başlamaya hazırlanıyor. 16 Şubat’ta başlayacak yarışmada birbirinden ünlü isimler, sporcular mücadele edecek. TV8'de yayınlanacak Survivor 2020 kadrosunda hangi yarışmacı kişiler yer alıyor? İşte heyecanla beklenen Survivor 2020 yarışmacıları…

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2020 17:28 GÜNCELLEME 11.02.2020 17:47 MEDYA
Survivor 2020 kadrosu ve yarışmacıları açıklandı! Bu sezon kimler yarışacak?
Survivor 2020 kadrosu ve yarışmacıları açıklandı! Bu sezon kimler yarışacak?

Reyting rekortmeni yarışma programı Survivor ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye, Yunanistan formatıyla izleyicilerin karşısına çıkan yarışma bu sezon ünlüler gönüllüler konsepti ile yayınlanacak. Dünya üzerinde birden çok formatla ekranlarda yer alan program sadece Türkiye’de değil İtalya, Yunanistan, Fransa, İspanya, Amerika gibi ülkelerde de yayınlanmaya devam ediyor. Yerleşim yerlerinden uzak bir bölgede kısıtlı imkanlarla yarışmaya tutunmaya çalışan yarışmacılar, çeşitli ödül ve eleme oyunlarıyla rakiplerini saf dışı bırakarak yarışmayı kazanmaya çalışıyorlar. TV8 ekranlarından Türkiye’de 10. sezonu yayınlanacak program bu sezonki kadrosuyla izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

 

2020 SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Barış Murat Yağcı, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Mert Öcal, Ersin Korkut, Tuğba Melis Türk, Elif Yıldırım Gören, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Derya Can Göçen 

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Yasin Obuz, Burak Yurdugör, Cemal Can Seven ,Ceyhun Uzun, Evrim Keklik ,Makbule Günaydın, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Tayfun Erdoğan, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Cemal Can Canseven

 

HANGİ SPORCULAR SURVİVOR'DA MÜCADELE EDECEK

Parkurlarda  ve ada hayatında fiziki mücadelenin fark yarattığı yarışma programı Survivor’a sporcular oldukça fazla ilgi gösteriyor. Bu sezon 10.kez ekranlara çıkmaya hazırlanan yarışmada birbirinden farklı spor branşlarında boy göstermiş sporcular mücadele edecek.İşte bu sezon Survivor kadrosunda bulunan sporcular:
SERCAN YILDIRIM: Ülkemizde Galatasaray, Bursaspor gibi önemli spor kulüplerinin formasını giyen Sercan Yıldırım Survivor ünlüler kadrosunda yer alıyor. A Milli Futbol takımının da formasını terleten sporcu son olarak TFF 1.Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giymişti.

ELİF YILDIRIM GÖNEN: 2012 Yaz Olimpiyatları’nda ülkemizi başarıyla temsil eden milli atlet 400 metre engelli  yarışlarında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Bu sezon Survivor ünlüler kadrosunda yer alan oyuncunun  Survivor’da nasıl bir performans göstereceği izleyiciler tarafından merak ediliyor.

PARVİZ ABDULLAYEV: 5 Ocak 1986’da Azerbeycan’da dünyaya gelen Parviz Abdullayev, profesyonel olarak dövüş sporlarıyla ilgileniyor. Katıldığı 55 müsabakada 49 galibiyeti bulunan sporcu, azmi ve hırsıyla dikkat çekiyor.

DERYA CAN GÖÇEN: 12 Ekim 1979 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen  Derya Can Göçen küçük yaşlardan itibaren serbest dalış sporlarıyla ilgileniyor. 40’dan fazla Türkiye rekoru bulunan sporcu serbest dalış kategorisinde ülkemizi yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda temsil ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR