Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı: Yıldız'ın yeniden gönlüne girmeyi başarabilecek mi?

Tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam eden Kuzey Yıldızı son bölümde sevdiğini tarihin tozlu sayfalarında bırakarak yeni bir hayata başlayan Yıldız’ın tutuklu olarak yargılanması olayların yörüngesini farklı noktaya götürdü. Kuzey Yıldızı son bölümde geleceğinin heba olmaması adına elini taşın altına yeniden koyan Kuzey, suçsuzluğunu ispat etmek için son hamlesini yaptı. İşte, Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2020 00:55 GÜNCELLEME 14.03.2020 00:55 MEDYA
Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı: Yıldız'ın yeniden gönlüne girmeyi başarabilecek mi?
Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı: Yıldız'ın yeniden gönlüne girmeyi başarabilecek mi?

Her hafta hız kesmeden adından söz ettirmeyi ve reyting sıralamasında üst sırada olmayı kesintisiz sürdüren Kuzey Yıldızı 24.son bölümde; Umutlarının tamamen tükendiği noktada kendini bulan Yıldız, gözünü karartarak emeğini ve geçmişini çöpe atıp büyük bir çöküntü içerisine girmiştir. Kuzey Yıldızı son bölümde; Olayın etkisini bir türlü üzerinden atamayan ikili duygusal buhran yaşamaya başlarken gelen haberle Yıldız'ın polis ekipleri tarafından hakkında şikayet olduğu gerekçesiyle evinden tutuklanarak alınması gerilim düzeyini en uç noktaya taşıdı.Hiçbir suçunun olmamasına rağmen Çetin tarafından kendisine atılan büyük iftira üzerine ceza evine girerken, beyninden vurulmuşa dönen Kuzey ise vicdan azabı çekerek sevdiği kadının özgürlüğünü yeniden eline alabilmesi için tüm sınırları zorlamasının ardından Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Hapse mahkum edilen Yıldız'ın masum olduğunu kanıtlamayı kafasına bir kere koyan Kuzey, eşi Şule'nin aradan geçen uzun bir zaman sonra boşanmaya onay verdiğini duymasıyla beraber mutluluktan havalara uçmasının sahne olduğu Kuzey Yıldızı 25.bölüm fragmanı seyircisini ağırladı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25.bölümüyle 15 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Kraliçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevdiğim dizi
    Cevapla
  • Atik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ençok nefret ettiğim dizilerden biri
    Cevapla
  • bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    çok şittet içeriyor aile düzenini bozup çocukların büyüklerine karşı kötü davranış sergilemesine sebep oluyor
    Cevapla
  • Mustaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sıkıcı bir dizi ucuz 5 -10 kişi bir dizi ne bitiyor ne tükeniyor.aklı başında bir diz olsa herkes bakar
    Cevapla
  • Son Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi mükemmel. Cumartesi ni iple çekiyoruz.
    Cevapla
  • Elanur kurtuluş 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR