Kuruluş Osman hanesine Engin Altan Düzyatan adını yazdıracak mı: İmajını bir kez daha tazeledi!

Her hafta elde ettiği yüksek izlenme oranlarıyla ekrandaki başarısını son sürat sürdüren Kuruluş Osman tutkunları sosyal platfromda çok uzun bir süredir Engin Altan Düzyatan'ın da kadroya katılması yönündeki ısrarlı beklentileri karşılık bulmadı. Küresel salgın haline gelerek dünyayı kasıp kavuran Korona Virüs salgınından korunmak için ailesi ile beraber evinde vakit geçiren Engin Altan Düzyatan çağrı gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 09:25 GÜNCELLEME 13.04.2020 09:25 MEDYA
Kuruluş Osman hanesine Engin Altan Düzyatan adını yazdıracak mı: İmajını bir kez daha tazeledi!
Kuruluş Osman hanesine Engin Altan Düzyatan adını yazdıracak mı: İmajını bir kez daha tazeledi!

TRT1'de beş sezon boyunca adını hem ülkemizde hem de uluslar arası alanda duyurup nefes kesen anlara sahne olan Diriliş Ertuğrul dizisinde ''Ertuğrul Gazi'' rolünü üstlenerek tutkunlarından tam not alan Engin Altan Düzyatan son dönemlerde sosyal mecrada yoğun ilgi görmeye başladı. Bilindiği üzere yeni yayın döneminde Diriliş Ertuğrul projesinin devamı niteliğinde güçlü prodüksiyonu eşliğinde çekimleri gerçekleştirilmeye başlanan Kuruluş Osman dizisine Engin Altan Düzyatan'ın da kadroya adını yazdırması yönünde izleyici kitlesinden ardı arkası kesilmeyen talep geldi.

 

 

Kurtlar Vadisi'nin akıllardan silinmeyen ismi Necati Şaşmaz'ın oğlunun yeni hali çok konuşuldu!

Kuruluş Osman dizisine transfer olarak ''Osman Gazi'' karakterini oynayan yetenekli oyuncu Burak Özçivit ile beraber aynı ekipte yer almasını sevenleri dört gözle beklerken, geçtiğimiz haftalarda Engin Altan Düzyatan'ın imaj değişikliğine giderek saç ve sakalını uzatmasında dahi bir umut ışığı görerek diziye katılacağı düşüncesine kapılmışlardı.

 

 

Celal Şengör canlı yayında iken uyuyakaldı! Durumu gören sunucu cevabını vermekte gecikmedi...

Tüm bunların yanı sıra sevilen oyuncunun Kuruluş Osman dizisinde rol almaya başlayacağı iddiası bir anda sosyal platformda çığ gibi büyürken, Engin Altan Düzyatan'ın uzatmış olduğu saç ve sakalını kesmesi üzerine seyircilerin beklentileri yerle bir oldu. Hatta bazı kullancılar bu durumdan hiç memnun kalmayarak, ''Saçını sakalını kesmişsin demek ki diziye gelmeyeceksin, artık izlemiyorum diziyi!'' şeklinde yorumlarda bulundular.

Kuruluş Osman, önemli dönemecin içerisinde! Bu karardan itibaren nokta atışı yapmayı hedefliyor

Zaten sağlık açısından ölümcül tehdit unsuru teşkil eden Korona Virüsü salgınından ötürü dizi setlerindeki çalışmaların da sekteye uğrayarak iptal kararı alınmasının akabinde dizinin ekine girmesi ihtimalinin de ortadan kalktığı sonucu çıkarılıyor.

Bu bilgilerin haricinde Diriliş Ertuğrul dizisiyle oyunculuk kariyerinde önemli başarılara imza atan Engin Altan Düzyatan, takipçilerine  'Evde kal sağlıkla kal' şeklinde çağrı gerçekleştirdi. Etki alanını her geçen gün giderek genişleterek dünya üzerinde hızlı yayılım gösteren Korona Virüsü salgınının meydana geldiği günden bu yana evinde kendini karantinaya alıp ailesi ile beraber vakit geçiren Engin Altan Düzyatan, şu mesajı verdi:

''Evden bildiriyorum. Ailemle birlikte karantina altındayım. Bu süreçte evde kullanmadığımız araçlardan, çocuklara nasıl yaratıcı oyunlar geliştirebiliriz; bunu keşfettim. Okuyamadığım kitapları okuyor, izleyemediğim filmleri izliyorum. Şu anda ‘Sinema İçin Bunca Acıya Değer Mi?’ kitabını okuyorum.''

engin altan düzyatan diriliş ertuğrul

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Fahrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gerçek tarih var! Parasal konular tarihi mi değiştirecek? Hayır sadece bu işin layikiyle yapılmadığının tek sebebi kendi nefslerini şanlı tarihimizden ustun koyduklarıdır. Yazıklar olsun......
    Cevapla
  • Cihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakışıyor
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun sefir bey
    Cevapla
  • Sefir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için bırakın gelmesin hayatta gelmesin nedir ya hergün imajını değiştirdi şunu yaptı bunu yaptı sanki gerçek Ertuğruldur ne bu yaa bıktık.
    Cevapla
  • Yvz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelmeyecek işte Mehmet bozdağ açıkladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR