Zuhal Topal'la Sofrada'da böylesi şimdiye kadar görülmedi! Bomboş sofra ortalığı karıştırdı

Yarışmacıların başlangıç yemeğinden tatlısına varana kadar hazırladıkları kapsamlı menüyle haftanın en yüksek puanını toplamak için gayretini ortaya koyduğu Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında görülmemiş olay yaşandı. Zuhal Topal'la Sofrada programında kayınvalidenin, 'Yemeklerin bir kısmı yetişti, bir kısmı yetişemedi!' açıklamasında bulunması, hem yarışmacıları hem sunucuyu bomboş sofrada ağırlaması çok konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 10:24 GÜNCELLEME 06.05.2020 10:24 MEDYA
Zuhal Topal'la Sofrada'da böylesi şimdiye kadar görülmedi! Bomboş sofra ortalığı karıştırdı
Zuhal Topal'la Sofrada'da böylesi şimdiye kadar görülmedi! Bomboş sofra ortalığı karıştırdı

Yemek menüsü ve sofra sunumuna yapılacak puanlamalarla beraber yarışmacıların haftayı birinci olarak tamamlayıp büyük ödülü kazanmak için yeteneklerini konuşturduğu Zuhal Topal'la Sofrada programında yeni bir kriz meydana geldi. 4 Mayıs Pazartesi tarihinde yarışacak gelin ve kayınvalidenin 15 bin TL'nin sahibi olabilmek üzere yemek menüsünü hazırlamaya koyuldukları esnada yaşadığı aksilikler bir türlü peşini bırakmazken rezil olduklarının özellikle altını çizmeleri haftaya Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasına damgasını vurdu. Hiç bekledikleri gibi bir iş çıkaramayan ve performansı hedeflediklerinin çok altında kalan gelin ve kayınvalidenin yemekleri yetiştirememesi hem diğer yarışmacıları hem de programın sunuculuk koltuğunda oturan Zuhal Topal'ı büyük bir hayrete sürükledi. Aynı zamanda masa düzeni ve sunumu da kendilerine tanınmış olan zaman diliminde tamamlayamayıp eksik kalan yarışmacıların bomboş bir sofrayla karşılama yapması gerek haftanın diğer yarışmacı isimlerini gerekse programın sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal'ı şaşkına uğrattı.

 

 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar saçma program görmedim insanlar yemek bulamıyor bunlarda yemek beğenmiyor insanlar hastalıkla uğraşıyor sanki sizin yemek programı çokta umrumuzda.
    Cevapla
  • sevgi dagtekin 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    nekadar önemli be vay anasına kıyamet alameti
    Cevapla
  • DŞafak 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz yediğin içtiğin senin olsun.Gezdigini gördügünü anlat diyen bi millettik. Bız misafir umduğunu değil bulduğunu yer diyen bi geleneğin. Biz, misafir olunan evin aksağına,eksiğine kör, misafirhaneden uğurlayınca da dilsiz idik. Yazık oluyor ... Yapmayın böyle yayınlar...
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bilinçli yapılmış,millet merak edip baksın diye....çoook meraklı bir halkımız varya,yangın söndürülürken,polis bomba ihbarında şüphelipaketi fünye ile patlatırken burnunu sokarcasına seyderecek kadar.
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    gidim alim o zaman :::::))))))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR