Kuruluş Osman 21.bölüm 2.fragmanı: Hayatı tehlike altına girdi! Ölüm, şimdi çok yakın...

Dündar'ın yaptığı kötülüklerin yanına kar kalmayacağı gerçeği yüzüne tokat gibi çarpılırken Kuruluş Osman son bölümde arkadan kuyu kazanlar için artık tehlike çanları çalmaya başladı. Kuruluş Osman son bölümde, Dört bir tarafı çepeçevre sarılarak bozguna uğratılan Dündar için şimdi hesap verme zamanı gelip çatarken kayı obasında gerilim katsayısı en uç noktaya tırmandı. İşte, Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanı çıktı!

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 06:27 GÜNCELLEME 13.05.2020 06:27 MEDYA
Kuruluş Osman 21.bölüm 2.fragmanı: Hayatı tehlike altına girdi! Ölüm, şimdi çok yakın...
Kuruluş Osman 21.bölüm 2.fragmanı: Hayatı tehlike altına girdi! Ölüm, şimdi çok yakın...

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Dündar’ın oğlu Bahadır ile Osman bey arasında ipler tamamen kopma noktasına geldiği Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanında ‘’Hepinizi böyle süreceğiz! Moğol fırtınası söndürdü sizin ateşinizi’’ çıkışı yapılırken, Osman bey ‘’Ben de hepinize yetecek kadar gayz vardır!’’ karşılığını vererek gücünü ve kararlılığını apaçık ortaya koydu. Kuruluş Osman son bölümde, tüm engellemelere rağmen yerinde durmak nedir bilmeyen ve her defasında kayı obasının akıbetini tehdit altına sokacak eylemlerde bulunan Alişar’ın Osman bey’i tuzağa çekmesi heyecan düzeyini en üst seviyeye getirdi. Alişar’ın eline düşse de asla boyun eğmeyip dimdik ayakta duran Osman bey ise bir kez daha üstün cesaret örneği sergileyip zincirlerini kırarak saldırı gerçekleştirmesi nefes kesen anlara sahne oldu. Tüm bunların yanı sıra Osman bey’in, "Biz senin gibi boynumuzda tasmayla dolaşmayız. Allah'tan gayrı kudret bilmeyiz. Türk, kasırgada sönmez bir kıvılcım gibidir" şeklinde zehir zemberek sözlerde bulunması Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanında öne çıkan gelişmeler arasındaki yerini aldı.

KURULUŞ OSMAN 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu; Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda da Metin Günay'ın oturduğu, yetenekli oyuncu kadrosu, etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirerek izlenme rekorları elde eden Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KURULUŞ OSMAN 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle beraber yakından bildiğimiz ve dünya çapında hatrı sayılır derecede başarılar elde eden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında bulunduğu, Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın ise yönetmenliğinde yer aldığı Bozdağ Film imzasıyla ekrana taşınan Kuruluş Osman 21.bölümü 13 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da hafızalarda derin bir iz bırakacak sahneleriyle televizyon ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Amanoslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Selam, Ben Ertuğrul'u hiç kaçırmadım, şimdi ise Osman. Tama bu bir film, bir şeyler anlatılıyor, fakat hiç olmasa Dini verileri örnek Ezan okumayı, Sela okunmasını, Besmeleyi bir ehline verilmesini, birde Davulların Osman beyin Obaya gelişini, hüzünlü bir durum varsa hüzünlü, sevinçli bir durum varsa sevinçli, düşman saldırısında alarm, çalıp Obaya bildirilmesi gibi çalması bence daha iyi olurdu. Borozan la haberleşmeyi Büyük İskender kullanmış. Niye eki Türk boyları kullanmasın. Sagılarımla
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi iyide tek sorun sürekli aynı şeyleri görmeye başladık ilerleme yok dizide bununda nedeni daha fazla bölüm çekmek diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Mehmet KASTAMONU 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc hz başka KUDRET VE KÜVVET BİLMEYİZ
    Cevapla
  • sse 3 yıl önce Şikayet Et
    osman baş rol ölmez
    Cevapla
  • yav he he he 3 yıl önce Şikayet Et
    yok bide olsün osmanlının kuruluşunumu değiştircekler :)
    Cevapla
  • Konyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben Diziyi keyifle izliyorum. Corona ya ragmen cekim yapiyorlar. O yönden kisitliyorlar kendilerini biraz ama olsun. B. Özcivit de gayet iyi oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR