Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Oktay Kaynarca kendini böyle savundu: 'Doğrusunu yapmışız!'

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki yolculuğunu son sürat sürdüren Oktay Kaynarca, setlerin iptal edilmesi için çağrı yapan meslektaşlarına sert tepki gösterdi. Her dönem seyircisinin ilgisini çekmeye devam ederek popülaritesinden ödün vermeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Oktay Kaynarca, setlerin durdurulmasını isteyen kişilerin yanılgıya düştüğünü belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2020 13:09 GÜNCELLEME 11.06.2020 13:09 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Oktay Kaynarca kendini böyle savundu: 'Doğrusunu yapmışız!'
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Oktay Kaynarca kendini böyle savundu: 'Doğrusunu yapmışız!'

Küresel salgın ilan edilen Korona Virüsü tehlikesi tüm dünyayı sarıp sarmalarken, dizi sektöründe görev alan pek çok oyuncu isim sosyal medya platformu aracılığıyla çekimlerin iptal edilmesi gerektiğini ifade eden gönderiler paylaşmıştı. Bilindiği üzere televizyon ekranlarında yayın hayatını sürdüren dizi projeleri sağlık açısından risk oluşturabilecek durumların önüne geçebilmek adına setleri durdurma kararı alırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımı gerekli bütün tedbirlere uyarak çekimlere kaldığı yerden devam etmişti.

Beyaz Show, yayın hayatına başlayacak mı: Beyazıt Öztürk, iddialara son noktayı koydu!

Birkaç bölümün çekimlerinin gerçekleştirilmesinin akabinde sezon finali yaparak yeni bölüm çekimlerine gelecek sezon yeniden başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu Oktay Kaynarca, meslektaşlarını ağır sözlerle eleştirerek tepkisini açıkça ortaya koydu.

O Ses Türkiye jürisi Seda Sayan'ın serüveni noktalandı! Artık programda göremeyeceksiniz...

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Korona Virüsü salgını döneminde çeşitli önlemler eşliğinde sete çıkmasının ardından isyan eden belirli bir kesime cevap veren Oktay Kaynarca, şu ifadelere yer verdi:

OKTAY KAYNARCA: ‘’ASLINDA BİZ DOĞRUSUNU YAPMIŞIZ...’’

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da üstlendiği Hızır Çakırbeyli karakteriyle izleyici kitlesinin tüm dikkatini üzerinde toplayan usta oyuncu Oktay Kaynarca, ''Biz cesaretli bir girişimde bulunduk. Herkes setleri iptal mevzusunun içerisinde 5-6 bölüm çekmiş olduk. Sonra fark ettik ki, aslında biz doğrusunu yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak, işimizi doğru yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak işimizi doğru yapmışız. Allah’a bin şükür olsun ki, hiçbir sıkıntı yaşamadan bölümlerimizi çektik, bitirdik. Ama buna rağmen 5-6 bölüm eksik bitirdik.'' sözlerini kaydetti.

‘’NE KADAR YANILGI İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRDÜK…’’

''Setler iptal olsun'' diye bağıran arkadaşların aslında bu konuyla ilgili ne kadar yanılgı içinde olduğunu da gördüğünü vurgulayan Kaynarca, ''Şu anda setler tekrar başlıyor. İnsanlar ekonomilerine dönmek zorundalar. ‘Setler iptal olsun’ diyen arkadaşların toplamı, bu konuyla ilgili ne düşünüyor, ne söyleyecekler, ne bağıracaklar merak ediyorum.'' diyerek sitem dolu cümlelerde bulundu.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Ahmet Kolçak 3 yıl önce Şikayet Et
    Hurşitin yerini ben doldurabilirim bi plan dahilinde düşün Hızır baba ekranları kilitlemesem ikinci bölümde öldürte bilirsin nasılsa düşman çok
    Cevapla
  • zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    süleyman çakırı severim arakasındayız ne derse
    Cevapla
  • Sadraddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hizir baba ne derse dorgudur saygilar oktay abimize
    Cevapla
  • İbrahim bektaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Oktay bey başarısıyla takdir edtigim bir aktör. Muhtemelen dostlar oktay bey bıyıklarını dizi için uzatmıştır. Bu sekilde biyik bırakmak yahudilerin geleneğidir hatta geçmiş asırlarda bu yüzden yahudi kadınları eşlerini terketmişlerdir. Bizim rehberimiz petgamberimiz ise bıyıkları kısaltınız sakalı uzatınız buyuruyor...vesselam
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam dini karakter mi canlandırıyor dizide
    Cevapla
  • abdullah ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    cakır ın böyle dedigine bakmayın, yine vardır bir planı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR