Mucize Doktor yapımcısı Taner Ölmez'i yere göğe sığdıramadı! 'İşin büyük sırlarından biri...'

Mucize Doktor dizi projesinin yapımcılığında bulunan Asena Bülbüloğlu, davet dildiği bir sohbet programı sırasında Taner Ölmez hakkında samimi itiraflar gerçekleştirdi. Senaryoyu okuyan Asena Bülbüloğlu, Mucize Doktor’da ‘’Ali Vefa’’ karakterini oynaması için aklında Taner Ölmez’in isminin geçtiğini dile getirirken, yetenekli oyuncunun da kendisinden bu rolü üstlenmeyi çok istemesi karşısında etkilendiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2020 09:18 GÜNCELLEME 10.06.2020 09:19 MEDYA
Mucize Doktor yapımcısı Taner Ölmez'i yere göğe sığdıramadı! 'İşin büyük sırlarından biri...'
Mucize Doktor yapımcısı Taner Ölmez'i yere göğe sığdıramadı! 'İşin büyük sırlarından biri...'

Mucize Doktor dizi projesinin yapımcılık görevinde yer alan Asena Bülbüloğlu, katıldığı bir sohbet programında izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek açıklamalara imza atarken, oyuncu Taner Ölmez hakkındaki duygu ve düşüncelerini açıkça belirtmesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Mucize Doktor yapımcısı Asena Bülbüloğlu, öncelikle başta ülkemiz olmak üzere dünya üzerindeki pek çok ülkeyi kasıp kavuran Korona Virüsü salgını yüzünden çekimlerin belirli bir süreliğine sekteye uğramasının kendilerini güç bir duruma düşürdüğünü sözlerine ekledi.

 

Bununla beraber dizi tutkunları tarafından ekrana tekrardan dönüş yapılması sabırsızlıkla beklenen Mucize Doktor’un çekimlerinin Temmuz ayının ortasında başlayacağının müjdesini veren Bülbüloğlu, ikinci sezon yayın tarihini şu an için henüz bilmediğini ve yayıncı kuruluşun kararının beklendiğini sözlerine ekledi.

Bununla beraber bir kez daha olumsuzluklarla karşılaşmamak adına ikinci sezon için 4-5 bölüm stok çekileceğinin altını çizen yapımcı, oyunculuk kariyerinin zirvesini yakalayan Taner Ölmez’in ‘’Ali Vefa’’ rolünü oynamak için ne kadar istekli olduğunu görmesi üzerine duygulandığını belirtti. Aynı zamanda dizi projesinin ilk aşamalarında senaryoyu okuduğu zaman Ali Vefa rolü için aklında Taner Ölmez’in isminin geçtiğini de açkıkladı.

 

Kuzey Yıldızı 29.bölüm fragmanı: Hiç beklemediği bir anda kapılar sonuna kadar aralanıyor!

Asena Bülbüloğlu, Taner Ölmez’in cast yapıldığı esnada kendisine vermiş olduğu bir tavsiyeden de çok etkilendiğini itiraf etti. Bülbüloğlu, Mucize Doktor’daki ‘’Ali Vefa’’ rolüyle çok geniş bir kitlenin beğenisini ve takdirini kazanan Taner Ölmez hakkında; “Medcezir çok severek takip ettiğim bir diziydi. Medcezir’de Taner’i çok beğeniyordum. Bu rolü gerçekten inandırcı bir oyuncunun, gerçek kılmak gerektiğine inanıyordum. Taner, çok az alternatifi vardı. Mecburen bir takım alternatifler üzerinde düşünüyoruz tabii ki. Ama işin aslında büyük sırlarından birisi de Taner’in de bu işi çok isteyerek gelmesi. Gerçekten çok istiyordu. ‘Ben sizden bu işi istiyorum’ dedi. Gözlerimin dolduğunu hatırlıyorum. Taner’den bana kalma bir öğreti var. Bu işin ilk belirleneni Taner idi. Sonrasındaki süreçte bayağı doğru kastı kurmak adına uğraş verirken, zaman zaman ben etrafındakilerin fikirlerini almayı çok seviyorum. Taner’e yapışıyordum, ‘Sence hangisi’ diyordum. ‘Bana böyle bir yük veremezsin.Ama o rolü en çok hangisi istiyor ise onu al’ dedi. Hakikaten de öyle oldu, o rolü en çok kim istiyor ise onun oldu Mucize Doktor’da. Herkes çok severek, isteyerek oynadı. Büyük başarılarından birinin sebebi de bu bence.” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 1
  • mustafa yoldaş 3 yıl önce Şikayet Et
    önce ilahını yarat sonra tap.altı üstü olmayan boş işler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR