Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi

Ülke TV'deki programda söylediği sözler nedeniyle Sevda Noyan hakkında "tehdit" suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2020 11:42 GÜNCELLEME 12.06.2020 12:22 MEDYA
Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi
Sevda Noyan için 6 yıla kadar hapis istemi

Ülke Tv'de katıldığı programda "15 Temmuz boşluğumuza geldi, istediklerimizi yapamadık" sözleri sebebiyle Sevda Noyan hakkında iddianame hazırlandı.

Sevda Noyan hakkında 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' suçundan 3 ile 6 yıl arasında hapis cezası istendi.

 

 

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • elyesa 3 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar her gün devleti, milleti ve sayın cumhurbaşkanımızı tehdit edip dursun; sayın noyan'dâ aklımızdan geçenlerle tercüman bir kaç cümle yüzünden yargılansın, böyle bi saçmalık olabilir mi yahu
    Cevapla
  • Ahmet Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh! Artık amma darbe seviciler var memlekette.
    Cevapla
  • Hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    sol görüş atıp tutar, küfreder, hakaret eder,hainlik eder sıkıntı yok, sağ görüşlü insanlar neden hep yargılanıyor anlamadım,sevda ablamiza verilen ceza tüm sağcilara verilmiş cezadir, kınıyorum bu cezayı.
    Cevapla
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya ozaman darbe imasında bulunanlarada açın
    Cevapla
  • AHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hanımefendiye haksızlık yapılıyor..Yaptığı açıklamayı 20 Temmuz 2016 da yapsaydı suç olacakmıydı?Bugün ne değişti? 15 Temmuzda masum 250 vatandaşımız hayatını kaybetti bunu hiç bir zaman unutmamamız gerekiyor...Dolayısıile eğer birdaha birileri darbe yada benzeri kaos ortamı yaratmaya kalkışırsa bunun bedelini öderler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR