Bakan Varank, aşıda son durumu Başkent Kulisi'nde açıklıyor!

Siyaset dünyasının önemli gelişmeleri ve Ankara kulislerinde yaşananlar önemli isimlerle birlikte Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2020 11:59 GÜNCELLEME 20.06.2020 17:38 MEDYA
Bakan Varank, aşıda son durumu Başkent Kulisi'nde açıklıyor!
Bakan Varank, aşıda son durumu Başkent Kulisi'nde açıklıyor!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi bu hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırlayacak. Varank, yerli üretimdeki yeni gelişmeleri ve Kovid-19 ile mücadelede gelinen noktayı Başkent Kulisi’nde anlatacak.

 

Programda ayrıca ‘Yerli üretimde bir ilerleme kaydedildi mi? Teknoloji alanında girişimci ruhlar için sağlanan teşviklerden umut verici geri dönüşler alınıyor mu? Kovid-19’la ilgili yerli bir ilacın üretildiği açıklandı. Bu ilacın özellikleri nelerdir? Kovid-19 salgını nedeniyle Mart, Nisan ve Mayıs aylarında sanayii de ciddi anlamda etkilendi. Salgın öncesi noktaya ulaşılabilecek mi? Ekonomide V çıkışı olabilecek mi? sorularını canlı yayında yanıtlanacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 10.45’te Kanal 7 ekranlarında…

 

 

 

YORUMLAR 1
  • mişmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    ilaç önemli değil, Aşı çok önemli. Eğer aşıyı ilk biz bulur ve uygular isek neler olabileceğini madde madde yazayım. Ülke vatandaşları aşı olduktan sonra dünyada Türk mallarına güven artar. Ülke ekonomisi, ihracat tavan yapar. Dünyadaki yabancı turistler aşı olmak için ülkemize gelir ve tatilde yapar. Hem THY, hem sağlık bakanlığı, hemde turizm sektöründe patlama yaşanır. bütün ülkeye ve dünyaya mal/hizmet üretmek için başımızı kaşıyacak vakit bulamayız. Bu kadar basit.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR