Pandemi krizi Yarım Kalan Aşklar dizisini vurdu! Korona Virüsü olduğunu öğrenince işi bıraktı

Normalleşme dönemine geçiş yapılmasıyla beraber çekimlere başlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesi dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü kriziyle sarsıldı. Etkileri hala hissedilmeye devam eden pandemi sürecinde sıkı önlemler alınan Yarım Kalan Aşklar yapımının makyözünün yaptırmış olduğu Korona Virüsü testi sonucu ''pozitif'' çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2020 14:33 GÜNCELLEME 08.07.2020 14:34 MEDYA
Pandemi krizi Yarım Kalan Aşklar dizisini vurdu! Korona Virüsü olduğunu öğrenince işi bıraktı
Pandemi krizi Yarım Kalan Aşklar dizisini vurdu! Korona Virüsü olduğunu öğrenince işi bıraktı

Hazırlıklarını tamamlayıp karşısına geçen Burak Deniz ve Dilan Çiçek'in aynı ekipte yer aldığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi adlı yapımda yaşanan Korona Virüsü krizi dizi setinde gerginliğe neden oldu. Pek çok dizi projesinde olduğu gibi sağlığı korumak adına tedbirler geliştiren Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nde de Korona Virüsü vakası meydana gelerek dizinin makyözünün test sonucu pozitif çıktı.

Alişan, ailesine yeni araç satın alacak! Feci kaza geçirmesinin ardından kesenin ağzını açtı...

Dizi setinde görev alan makyözün Korona Virüsü salgınına yakalanmasının üzerine hiç vakit kaybetmeden tedavi süreci başlatılırken, makyözün asistanlarına da yapılan Korona Virüsü testi sonuçlarının negatif olduğunun bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz hafta dizi setinde karşılaşılan bu kriz, Sinema ve Televizyon Sendikası'na iletilerek konu hakkında gerekli incelemelerin başlatıldığı öğrenildi.

Arka Sokaklar yönetmeninin düğün heyecanı başladı! Tanınmış isim Yıldız Asyalı ile yuva kuracak

 

Tüm bunların yanı sıra sette gerçekleştirilen Korona Virüsü testinin akabinde yeni bir makyöz ekibiyle birlikte çekimlere kaldığı yerden devam edilmesine yönelik karar alındı. Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinde başrol üstlenen Burak Deniz ise vermiş olduğu bir röportajda, sette Korona Virüse karşı sıkı tedbirler alındığının özellikle altını çizerek "Önlemler çok iyi alındı. Sürekli test yapılıyor. Bir ambulans sette hazır bekliyor. O yüzden rahatız. Herkes gibi bu virüsten kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruz" şeklinde ifadelere yer vermişti.

Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış’taki ilk sahne çalıntı çıktı! O dizinin birebir kopyası...

YORUMLAR 3
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Ambulans bekliyormuş, rahatlarmış... Sanki virüs ambulans görünce kaçıyor
    Cevapla
  • Nihataer 3 yıl önce Şikayet Et
    Su anda emin olun gunluk 3bin vaka var belki daha fazla
    Cevapla
  • Biri Panmı dedi. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkladaslar su an 90 milyon test yapılsa anlık en az 30 milyon pozitif olur çünki testler 100 de 50 güvenli kabul görülmüş sistemdir.Hafif Öksürren birine test yapyorlar pozitif çıkıyor oysaki adam 55 yasında 38 senedir sigara içicisi boğazında sigaradan olusan balgam var noldu hic birşey olmadan 14 gün evinde 2 paket sigara devam etti 2 testi negatif cıktı ayağın takılsa hastaneye girsen test yapsalar pozitifsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR