Acun Ilıcalı, nadir rastlanan talihsizlikle karşılaştı! Futbol oyuncusu kulüpte artık olmayacak

Sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor 2020 yarışma programının büyük finali için geri sayıma başlayan Acun Ilıcalı'nın satın almayı düşündüğü futbol takımı Fortuna Sittard'da beklenmedik bir veda oldu. Hollanda ekibinin 21 yaşındaki oyuncusu Bo Breukers, futbol kariyerini sonlandırma kararı aldığını belirterek şimdiden itibaren eğitimine ağırlık vermeyi planladığını vurguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2020 08:54 GÜNCELLEME 05.07.2020 08:54 MEDYA
Acun Ilıcalı, nadir rastlanan talihsizlikle karşılaştı! Futbol oyuncusu kulüpte artık olmayacak
Acun Ilıcalı, nadir rastlanan talihsizlikle karşılaştı! Futbol oyuncusu kulüpte artık olmayacak

Gerek açıklamaları gerekse faaliyetleriyle futbolla çok yakından ilgilendiğini her fırsatta belli eden ve bunu maddi/manevi desteğiyle göstermeye çalışan Acun Ilıcalı'yı hayal kırıklığına uğratan bir gelişme yaşandı. Bilindiği üzere futbolla ilgili çalışmalarını artırmaya ve daha fazla iç içe olmaya yönelik adımlarda bulunan Acun Ilıcalı'nın Hollanda'da satın almayı hedeflediği Fortuna Sittard isimli futbol kulübünde hiç hesapta olmayan hadiseler meydana geldi. 

ATV Kuruluş Osman dizisine Turgut Alp & Ertuğrul bey dönecek mi? Yeni sezonda sürpriz gelişme!

Türk iş adamı Işıtan Gün'ün başkanlığını üstlendiği Fortuna Sittard kulübünde aktif şekilde futbolculuk mesleğini icra eden Bo Breukers bundan böyle kariyerini noktalama kararı alması başta Acun Ilıcalı'yı hayrete düşürdü. Henüz 21 yaşında olan fakat kariyerinde önemli başarılara imza atan Bo Breukers, gerçekleştirdiği açıklamada artık futbolu bıraktığını kamuoyuna paylaştı. Neden veda ettiğine yönelik bir açıklamada da bulunan genç futbolcu "Okul hayatıma daha çok ağırlık vermek istiyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

O Ses Türkiye jürisi Murat Boz alıp başını giden iddialar karşısında sonunda suskunluğunu bozdu

"ARTIK EĞİTİM KARİYERİME ODAKLANMAK İSTİYORUM..."

Futbol kariyerini sonlandırması üzerine herkesi şaşkına uğratan futbolcu Bo Breukers yaptığı ayrılık konuşmasında, "14 yıl önce bu kulübün altyapısına girdim. A takıma kadar yükseldim ve yıllar içerisinde bu kulüple çok güzel anılar yaşadım. Ancak artık eğitim kariyerime odaklanmak istiyorum. Fortuna Sittard'a çok teşekkür ederim, bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor." sözlerini kaydetti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncusu Yasemin Hadivent’i kahreden haber: Son yolculuğuna uğurlanacak!

ACUN ILICALI: "HEDEFİMİZ DÜNYA FUTBOLUNA OYUNCU KAZANDIRMAK!"

Acun Ilıcalı ise futbol kulübüyle ilgili planlarını anlatarak "Fortuna Sittard ile anlaşma aşamasındayım, her şey sorunsuz sona ererse, genç futbolcuları Türkiye'de ve dünyada keşfedip dünya futboluna kazandırmak istiyoruz." şeklinde duyuruda bulunmuştu.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Para edecek adam dı. Yatırım boşa gitti.
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitmiş bir kulüp en sondan, para harcama demektir, birsey elde edemez, bu kulüpten. Paralara yazık oldu.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    şans felan değil kardeşim ,acunun hayat hikayesini okuyun bakalım,kaç taneniz 5 6 tane yabancı dil biliyor
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Hollandada beş yüz bin Türk yaşıyor. Artık burası da bizim Memleketimiz oldu. Doğru karar. Gençliğin elinden tutmak gerek. Bu satın alma her Dutch 'ın kabul edeceği bir durum değil
    Cevapla
  • M.akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Şans mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR