Survivor 2020 şampiyonu belli oldu

İstanbul Galataport'ta yapılan yarı final sonrası Barış ve Cemal Can adını büyük finale yazdırmıştı. Survivor 2020 finalinde SMS oylamasına göre Cemal Can şampiyon oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 00:41 GÜNCELLEME 15.07.2020 00:48 MEDYA
Survivor 2020 şampiyonu belli oldu
Survivor 2020 şampiyonu belli oldu

Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere toplam 22 yarışmacının şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapan Survivor'da sona gelindi.

Survivor 2020

Survivor ünlülüler gönüllüler mücadelesi her hafta büyük bir heyecan içerisinde ekranlara yansıdı. Survivor 2020 finaline Galataport İstanbul ev sahipliği yaparken büyük finale kalan isimler belli oldu.

Galataport'ta düzenlenen Survivor'da canlı yayında Barış, Cemal Can ve Yasin isimleri finale kalmak için yarıştı. En fazla SMS'i alan Barış ve Cemal Can finale kaldı.

Survivor 2020'de SMS oylamasına göre finale kim kaldı?

 

 

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

 

 

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

BARIŞ MURAT, Survivor 2020

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.

CEMAL CAN CANSEVER KİMDİR?

Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Survivor 2020 finaline Galataport İstanbul ev sahipliği yaptı

Survivor 2020'de ŞAMPİYON BELLİ OLDU

survivor 2020'de büyük finale kalan Cemal Can ve Barış şampionluk heyecanı yaşadı. Galataport'ta düzenlenen Survivor'da canlı yayında SMS oylamasına çıkan ikiliden en çok oyu alan Cemal Can Survivor 2020 şampiyonu oldu.

 

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    camalin destekcileri tüm LGBT liler oldugundan dolayi bu erkek disi kisi sampiyon oldu. yaziklar olsun acuna yaziklar olsun bu rezilligi izleyenlere yaziklar olsun bu yayina izin verenlere. atin bu kanali netflixe isteyen ordan izlesin bu rezil kanali.
    Cevapla
  • TONTON TON 3 yıl önce Şikayet Et
    Misal Başpehlivanları getirip orda yarıştırın geleneksel olarak bir yarışma bekliyoruz OK ATMA YAĞLI GÜREŞ Gibi gibi Kanal 7 sizden bekliyoruz yapabilirsiniz
    Cevapla
  • yuksel alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    cok sukur bitti
    Cevapla
  • Memoral 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet karısına kızına erkeklerin baldırlarını daha doğrusu vücudunu izletir oldu yazık bu çok kötü birşey. Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • uyarı 3 yıl önce Şikayet Et
    müslümanım deyip izleyenlere soruyorum burada sözde yarışanlar kendi eşiniz bacınız olsa acaba ne yapardınız nefsiniz sizi aldatıyor lütfen izlemeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR