MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’yı öfkelendiren tablo! Hatayı affetmeyerek cezalandırdı...

TV8'in beğeniyle yakın takip altına alınan programı MasterChef Türkiye'nin toplamda 16 kişiyi içerisinde barındıran ana kadrosuna adını yazdırabilmek üzere kıran kırana mücadelesini ortaya koyan yarışmacılar bu kez en iyi çökertme kebabını hazırlamaya koyuldu. MasterChef Türkiye'de heyecanın dozu giderek artarken malzeme aldıkları esnada ortalığı dağıtan yarışmacı isimler Mehmet Yalçınkaya'yı bir hayli sinirlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 11:27 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:48 MEDYA
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’yı öfkelendiren tablo! Hatayı affetmeyerek cezalandırdı...
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’yı öfkelendiren tablo! Hatayı affetmeyerek cezalandırdı...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarında üçüncü sezonu ile yayın hayatına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye, 4 Ağustos Salı yani dün akşam 15.bölümüyle izleyici kitlesinin karşısına geçti.

Gerek sunum gerekse lezzet açısından başarılı bir yemek tabağıyla jüri isimlerini etkilemek için yoğun bir çaba sarf eden yarışmacılar, MasterChef Türkiye'nin vermiş olduğu heyecanla malzemelerin bulunduğu rafları dağıtınca gerilim en uç noktaya taşındı. Tüm bunların yanı sıra verdiği gösterdiği uğraş sonucunda geçtiğimiz gün Serhat Doğramacı adındaki yarışmacı en iyi tabakla ana kadrosunun ilk yarışmacısı olarak belirlenmişti.

Yasak Elma'da ardı arkası kesilmeyen sitem: Ayrılan oyuncuya seyirci 'geri dön' çağrısı yaptı!

TRT1'in Barbaros dizisinden ayrılma kararı almıştı! Çağatay Ulusoy'un yeni projesi ortaya çıktı

 

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE EN İYİ KEBABI YAPMAK İÇİN YARIŞTILAR...

MasterChef 2020 ana kadrosuna giren ikinci yarışmacı olmak için 13 isim karşı karşıya geldi. 4 Ağustos 2020 Salı günü MasterChef'te bu yarışmacılara şefler, çökertme kebabı yapmasını istedi. İlk turda 40 dakikalık sürede en iyi tabağı hazırlamak için zamanla yarışan isimler arasında 6 kişi sonraki tura geçti.

Kuruluş Osman dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor: Onu artık ekranda göremeyeceksiniz!

MEHMET YALÇINKAYA, OYUNU DURDURUP YARIŞMACILARA AZARLADI!

Oyunun henüz başında iken aceleyle ekipmanlarını hazırlayarak yemek yapmaya girişen yarışmacı isimler, stresin de vermiş olduğu etki neticesinde bütün malzemelerin yer aldığı raftaki eşyaları yere düşürdü. MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya da yerde kevgirlerin olduğunu görmesi üzerine sinirden küplere bindi. Akabinde oyunu durdurma kararı alarak yarışmacıları azarlamaya başlayan Yalçınkaya, ortalığın dağılmasına neden olan yarışmacıyı bulaşıkhaneye gönderip kevgirleri yıkattı.

Nizamı Alem konusu ve oyuncuları (TRT1) Diriliş Ertuğrul senaristinden heyecanlandıran sürpriz!

YARIŞMANIN KAZANANI AÇIKLANDI!

Duygu Acarsoy, Rezzan Atan, Sefa Okyay Kılıç, Özgül Coşar, Esra Tokelli ve Berker Başmanav, final oyununda esas ürünü yumurta olan özgün bir yemek yapmaya çalıştı. Bu sefer yarışmacılara tanınan zaman 25 dakikaydı. Altı yarışmacı içerisinde en iyi tabağı hazırlayan gecenin kazanan ismi Duygu Acarsoy oldu.

Müge Anlı programı bu hafta neden yok: Ünlü sunucudan hayal kırıklığına uğratan açıklama!

Serhat Doğramacı da, MasterChef Türkiye'nin pazartesi günü TV8'e taşınan bölümünde kayısı kullanarak en iyi tabağı çıkarıp ana kadronun ilk yarışmacısı seçilmişti.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende sevmedim bunu ne demek insan azarlama hiç izlemem sevmem bu proğramı
    Cevapla
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef gereken neyse onu yapıyor. Sen müşterisin yemeğin 5 dakika geç geldi hemen şefe fırçayı kayarsın değilmi. Onlara hak vermek gerek doğru olan da bu zaten. Havadan kimse orda master şef olamaz. Her zorluğu öğretiyor adamlar...
    Cevapla
  • Tml61 3 yıl önce Şikayet Et
    İyikide ben yarışmacılardan biri değilim , jüri terbiyecisi olmak istemezdim, elimdede çimşir kaşık uyy gaçın uralardan deli geliyu..grak grak tavaynan tavaynan tavaynan vurdu
    Cevapla
  • sultanşahinoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    somer şefle çalişmak çok isterdim çok sakin ve çok sevimli.
    Cevapla
  • Nuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten mehmet beyin her yorumunu saygısızca buluyorum sanki kendisi bu yollardan geçmemiş verdiği cevaplar yemeğin tadına baktıktan sonra kaşık çatal atması suratını aşması sanki başka jüri yok bana ukalaca geliyor
    Cevapla
  • Enes 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya tarzı bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR