MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan Yalçın hayatı ve mesleği?

MasterChef Türtkiye 2020'de yapılan yarışmalarda başarılı olan her isim 16 kişilik kadroyu belirlemekte. 9 Ağustos akşamı yapılan yarışmada hazırladığı yemek ve sunumuyla jürinin onayını alan isim ise 20 yaşındaki yarışmacı Furkan Yalçın oldu. Peki Furkan yalçın kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2020 10:54 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:54 MEDYA
MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan Yalçın hayatı ve mesleği?
MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan Yalçın hayatı ve mesleği?

9 Ağustos akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında ilk 16 isim arasına girmeye hak kazanan isim Furkan Yalçın oldu. 20 yaşındaki yarışmacı hazırladığı yemekle rakiplerini geride bırakarak MasterChef Türkiye 2020 ama kadrosuna dahil oldu. Küçük yaşlardan itibaren mutfakla ilgilenen yarışmacı bu alanda kendini geliştirmek için çok çalıştığını aktarmaktadır. 

 

FURKAN YALÇIN KİMDİR? 

MasterCehf Türkiye 2020’nin ilk 16 ismine giren Furkan Yalçın, 20 yaşında ve pastacıdır. 6 yıldır yemek yaptığını ve mutfakta kendini geliştirmek istediğini belirten yarışmacı çeşitli eğitimler aldığını söylemektedir. Geçen yıl da MasterChef Türkiye’ye katıldığını ancak ilk turda başarılı olmadığını belirten yarışmacı bu süreç içerisinde kendini geliştirerek tekrar yarışmaya başvurmuştur. 8 Ağustos akşamı yapılan yarışmada Peru kültürüne has yaptığı  Ceviche yemeği ile rakiplerini geride bırakarak jürinin beğenisini kazandı. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR