Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanı: Önemli bir dönemece giriyorlar! Sevgiye kapı aralayacaklar mı?

Televizyon ekranlarının çiçeği burnunda dizi projelerinden Sen Çal Kapımı 4.son bölümde; Eda ve Serkan ikilisi sahte ilişki oyununa dolu dizgin devam ederken kontrol dahi edemedikleri kıskançlık duygusuna bir türlü alıkoyamazlar. Sen Çal Kapımı son bölümde; İlişkilerinin doğruluğunu ispatlayabilmek noktasında elinden geleni ardına koymayan ikilinin planlarına gölge düşürüldü. Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2020 10:32 GÜNCELLEME 12.08.2020 10:32 MEDYA
Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanı: Önemli bir dönemece giriyorlar! Sevgiye kapı aralayacaklar mı?
Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanı: Önemli bir dönemece giriyorlar! Sevgiye kapı aralayacaklar mı?

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlangıç yapmasıyla beraber geniş yelpazede izleyici kitlesine kavuşan Hande Erçel ve Kerem Bursin'i aynı platform altında buluşturan Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanında, Eda ve Serkan'ın beraber tatile çıkmasıyla olayların seyri bambaşka bir noktaya ulaştı. Sen Çal Kapımı 4.son bölümde; Serkan, her ne kadar Eda'ya karşı koymaya çalışsa da hissettiği güçlü duygularının önüne bir türlü geçemezken, Eda ise kendini duygularının akışına bırakıp sevdiği adamı etkisi altına alabilmek adına çaba sarf etmektedir. Sen Çal Kapımı son bölümde; Serkan ve Eda ikilisi yalnızca çıkarları doğrultusunda bir araya gelip anlaşmalarının sonuna kadar arkasında durmaya çalışsa da, beraber zaman geçirdikçe duygularında da değişim rüzgarları esmeye başladı. Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanında, Çok önemli konukların olacağı bir ödül töreni vesilesiyle Antalya'yı ziyaret eden Eda ve Serkan birlikte tatil yapmanın tadını doyasıya çıkarırken bastırmaya çalıştıkları duyguların gün yüzüne çıkması olayların gidişatını etkiledi.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman geliyor: Ünlü oyuncudan ses getiren 'yeni sezon' mesajı!

SEN ÇAL KAPIMI 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanı izleyici kitlesinin karşısına geçti.

 

 

Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken Survivor şampiyonluk itirafı! Yayında öyle açıklamalar yaptı ki..

SEN ÇAL KAPIMI 5.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ÇAL KAPIMI 5.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 5.bölümü 12 Ağustos Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

Bay Yanlış'ta görenlerin bir daha baktığı evin esas sahibi & gerçek fiyatı gündeme oturdu!

YORUMLAR 3
  • ayaz 3 yıl önce Şikayet Et
    EY ÇARŞAMBA gel ÇARŞAMBA
    Cevapla
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ya çarşamba günleri çok izliyorum
    Cevapla
  • Teşekkürler 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğendim haberlerinizi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR