Mucize Doktor'daki hikayesi biten iki oyuncu çok şanslı çıktı! Bu kez başka dizide...

Yeni yayın döneminde seyircisini tatmin edecek sürprizleriyle ekrandaki yerini almaya hazırlanan Mucize Doktor dizisine veda eden 2 oyuncu isim birbirine rakip olmaya hazırlanıyor. Mucize Doktor'da başarılı oyunculuk grafiği sergileyen, ancak ekipten ayrılmak durumunda kalan Merve Dizdar ve Özge Özder iki ayrı dizinin oyuncu kadrosunda kendini gösterecek.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 23:37 GÜNCELLEME 17.08.2020 23:37 MEDYA
Mucize Doktor'daki hikayesi biten iki oyuncu çok şanslı çıktı! Bu kez başka dizide...
Mucize Doktor'daki hikayesi biten iki oyuncu çok şanslı çıktı! Bu kez başka dizide...

İkinci sezon için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen ve yepyeni sürpriz gelişmeleriyle farklı bir boyut kazandıracak Mucize Doktor oyuncu kadrosunda Merve Dizdar ve Özge Özder ikilisi senaryo gereği çıkarılmıştı. Mucize Doktor dizinin yapımcısı tarafından alınan karar doğrultusunda oyuncu çıkarma kararı alınarak yeni sezon itibariyle artık ekipte olmayacak iki oyuncu ismin akıbeti sonunda kesinlik kazandı.

Mucize Doktor’un başladığı ilk günden beridir Berhayat Hastanesi’nde görev alarak Kıvılcım rolünü üstlenen Özge Özder ve ilerleyen zamanlarda kadroya transfer olarak aynı hastanede asistan Damla karakterini oynayan Merve Dizdar yeni sezonda birbirine rakip olmaya geliyor.

MasterChef Türkiye'de böylesi daha önce görülmedi: Beklemediği anda talihsizliğin kurbanı oldu!

 

Mucize Doktor dizisiyle bundan sonra hiçbir bağlantısı kalmayan yetenekli oyuncu Özge Özder, Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlangıç yapacak Sadakatsiz adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alacağı belli oldu.

Özge Özder’in yer alacağı Sadakatsiz dizisinin temasını psikolojik gerilim oluştururken, BBC’nin Doctor Foster dizi projesinden uyarlanan yapımda Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile aynı platform altında buluşacağı ortaya çıktı.

Yasak Elma'da tartışma tufanı estiren sahne! Görüntü sonrası eleştirinin ardı arkası kesilmedi

Öte yandan çok kısa bir zaman süresince ekipte bulunduğu Mucize Doktor projesiyle ilişiğini kesen bir başka isim ise Merve Dizdar, TRT1 kanalında ekran serüvenine merhaba diyecek Çöp Apartmanı adlı yapımda başrol üstlenmeye hazırlanıyor.

Merve Dizdar’ın oynayacağı Çöp Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunu; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola gibi birbirinden başarılı isimler oluşturmaktadır.

Çukur’da ezberleri bozan ayrılık! Yeni sezonda, teklif aldığı dizinin ekibinde mi yer alacak?

YORUMLAR 3
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten filmin Bi aksiyonu kıvılcım yerini doldurmaya bilir başkası
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık mucize doktor çıksın çok özledim ali ile nazlıyı
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Orhan ismi bu mesajı nasıl yazmış
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR