Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı | Her an atağa kalkabilir! Tetikte bekliyor...

Bay Yanlış 7.son bölümde; Her geçen gün giderek Özgür & Ezgi'nin birbirine karşı bağlılık ve aidiyet duyguları pekişerek yavaş yavaş kendilerinin de bunun farkına varıp artık harekete geçme isteği oluşmaya başladı. Bay Yanlış son bölümde, Birlikte etkileyici bir dans performansı ortaya koyan ikili hafızalarından asla silinmeyecek anlar yaşayıp ilişkilerinde yeni bir yol katettiler. Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 23:06 GÜNCELLEME 17.08.2020 23:06 MEDYA
Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı | Her an atağa kalkabilir! Tetikte bekliyor...
Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı | Her an atağa kalkabilir! Tetikte bekliyor...

14 Ağustos Cuma tarihinde Fox TV'de sürpriz gelişmelerin bir an bile eksik olmadığı Bay Yanlış 7.son bölümde; Serdar, davetli olarak yerini alacağı Latin temalı organizasyonun ruhunu yakalamak için fırsattan istifade Ezgi ile beraber dans etmek istediğini dile getirirken kendisini pembe bir yalan beklemektedir. Bay Yanlış 8.bölüm fragmanında ise; Serdar, Özgür'ün her defasında konuşmalarından ve davranışlarından Ezgi'nin üzerine titrediğini fark ederek ona karşı ilgili olduğu gerçeğini açıkça yüzüne çarparken, Özgür'ün bir an önce aksiyon alabilmesi için Ezgi'nin kendisine karşı duygularından emin olmasını beklemektedir. Bay Yanlış son bölümde; Latin dansı etmek konusunda herhangi bir tecrübesi olmayan Ezgi'nin imdadına bir kez daha Özgür yetişirken, hiç vakit kaybetmeksizin birlikte çalışmalara başlayarak çok kısa bir zaman içerisinde başarılı bir sonuç elde ettikleri esnada aralarında etki gücünün artış göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Bay Yanlış 8.bölüm fragmanında, Özgür, Serdar faktörüne rağmen Ezgi konusunda korumacı ve sahiplenici bir tutum sergilemeye devam ederken en başından beridir kendisine yaptığı jestlerin etkisi altında kalan Ezgi ise inadına yenilip ona karşı hissettiklerini kabul etmeye başlamıştır.

 

Sen Çal Kapımı 6.bölüm fragmanı: Farkında olmadan hayatının merkezine yerleştirmeye başladı!

BAY YANLIŞ 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği ve yapımcılığında ise Faruk Turgut'un bulunduğu GOLD Film imzasıyla Fox TV'de yayına giren Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı seyircisini ağırladı.

 

BAY YANLIŞ 8.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Can Yaman (Özgür Atasoy), Özge Gürel (Ezgi İnal), Fatma Toptaş (Cansu Akman), Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer), Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk), Suat Sungur (Ünal Yılmaz) gibi isimlerin yer aldığı Bay Yanlış 8.bölümüyle 21 Ağustos Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV'de seyircisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR