Kanal 7 yeni yayın döneminde izleyicileri ekrana kilitleyecek

Kanal 7 yeni yayın dönemine birbirinden iddialı yerli ve yabancı diziler, yediden yetmişe herkesin takip ettiği sohbet ve gezi programlarıyla başlıyor. Kanal 7 izleyicileri yeni yayın döneminde bu yapımlarla adeta ekrana kilitlenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2020 13:28 GÜNCELLEME 05.09.2020 13:44 MEDYA
Kanal 7 yeni yayın döneminde izleyicileri ekrana kilitleyecek
Kanal 7 yeni yayın döneminde izleyicileri ekrana kilitleyecek

Kanal 7 yeni yayın döneminde ekranlarda romantizm rüzgarları estiriyor. Birbirinden iddialı yerli diziler, yediden yetmişe herkesi ekrana kilitleyen Hint dizileri, gezmeyi sevenlere Türkiye’yi karış karış dolaşıp yeni rotalar hazırlayan gezi programları ve Kanal 7 ekranlarının olmazsa olmazları arasında yer alan sohbet programları her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicisiyle buluşuyor.

 

 

İKİ KALBİ BULUŞTURAN MİNİK BİR YÜREK: EMANET

 

 

Yapımcılığını Karamel Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu ve Berat Yusuf Özkan’ın yer aldığı ‘Emanet’ 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da ekrandaki yerini alacak. Ablasının vefatından sonra yeğeni Yusuf’a sahip çıkmak isteyen Seher ve ağabeyinin emanetini kimselere bırakamayan Yaman’ın yüreklere dokunacak hikayesi Emanet ile Kanal 7’de…

EMİR'İN ZORLU SINAVI YEMİN'DE

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

HİNT DİZİLERİNİN TÜM RENKLERİ KANAL 7'DE

Büyük ilgiyle izlenen Hint dizileri Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Zengin, acımasız Viraj ve evlendikten sonra yaşadığı hayal kırıklığı ile baş etmeye çalışan Janvi’nin zorluklar içindeki hikâyesinin anlatıldığı  Güz Masalı’ ve iyilerin her zaman kazanacağına dair inancı arttıran ‘Masum’ yepyeni bölümleriyle ekranları şenlendirecek.

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ‘Kördüğüm’ ve ‘Ah Kalbim’ dizileri ise yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleriyle ekrandaki yerini alacak.

TÜRKİYE'NİN CENNET KÖŞELERİ KANAL 7'DE

Ekranların en sevilen isimlerinden Özlem Tunca ‘Dünyayı Geziyorum’ programı ile pandemi sürecinde Türkiye’nin önemli bölgelerini ekrana taşımaya devam ediyor. Yemyeşil ormanlar, göz kamaştıran sahiller ve geçmişi bugüne taşıyan tarihi eserler Dünyayı Geziyorum’da izleyicilerini bekliyor.

Sevilen türkücü Kürşat ise ‘Gündüz Gece’ ile Anadolu’yu karış karış gezerek memleket hasretini dindiriyor. Anadolu insanın sıcaklığını, birbirinden lezzetli yöresel yemekleri ve doğa manzaralarıyla Gündüz Gece, Cumartesi akşamını şenlendiriyor.

SEÇKİN MUTFAKLARDAN BENZERSİZ LEZZETLER

Yasin Esirgenç, karavanıyla Türkiye turuna çıkıp, birbirinden lezzetli yöresel yemekleri Dünyanın Tadı’nda izleyiciyle buluşturuyor. Hafta içi ise Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç’le birlikte ‘Bugün ne pişirsem?’ sorusuna Mutfağım Şahane’de yanıt aranıyor.

AKILLARA TAKILAN SORULAR KANAL 7'DE YANITLANIYOR

Ekranların başarılı ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ‘Muhabbet Kapısı’ ile Perşembe ve Cuma akşamları dini konularda merak edilenleri ele alacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay ise Cuma günü ‘Cuma Sohbetleri’, Cumartesi günü ise ‘Nursaçan’la Sohbetler’ programlarıyla izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

BAŞKENTİN NABZI BAŞKENT KULİSİ'NDE

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Başkent Kulisi’, her Pazar siyaset dünyasının önemli isimlerini ağırlayarak, ülke gündemini masaya yatıracak.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Hint dizilerini kaldirin.Onlar bizim musluman kardeslerimizi katlediyorlar.
    Cevapla
  • İzan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah Müslüman kendine gel artık. Mesih inancı Yahudi kaynaklıdır. Beklenen haberci zaten gelmiştir, anlsyan anlar iman ve itaat eder. İnanmayana ve itaat etmeyene geçmiş olsun. En güzel müjdeciden sonra kimi bekliyorsunuz? Kuran'ı Kerim vefat ettirildi diyor hz İsa için.
    Cevapla
  • TNR-BYGL 3 yıl önce Şikayet Et
    islam dini sapığı da tamam.. eh artık bu dönem kesin kilitlersiniz.. aslında siz mi izleyiciye kilitlersiniz, izleyici mi size kilitler orasını görürüz ey öküze tapanların sevdalıları.. az bir kazanca inancını ve imanını satanları cehenneme kilitlerler İnşallah..
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mustafa Karataş denen şahıs ehli sünnet olmayıp isa as inisini inkar eden zihniyettir isa as inisini inkar eden bir kişi Müslüman olamaz
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kim oluyorsun da birinin Müslüman olup olmadığına karar verebiliyorsun. Cahil
    Cevapla
  • zxfsd 3 yıl önce Şikayet Et
    kimnereye iniyor kardeşim, bilip b,lmeden ne diyorsun, hz muhammed gelirdi , gelecek olsa, hz muhammed işini tam yapamadı da , Allahın kuranı yetmedi de, başka prgamber mi gelecek. tüm pergamberler önce insandır. ölünce biter bu iş , gerisi allahın huzurunda, gidip gelme yok, furkan suresini ve ali imran surelerini bi oku
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR