Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı: Kuvvetli bağı bir çırpıda söküp atıyor! Devir tam tersine döndü

Sefirin Kızı 20.son bölümde; Koyduğu yasağı çiğneyen Gediz'in, vazgeçemediği Nare ile beraber konaktan uzağa çekip gitmesi fırtınanın şiddetini katlayarak artırmasına sebebiyet verdi. Sefirin Kızı son bölümde, Nare, en yakın dostu olarak gördüğü ve sevgisine karşılık bekleyen Gediz'i gözyaşları içerisinde geri çevirirken, konakta sağdıçlar arasında hasımlık devri başlamıştır. Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 16:33 GÜNCELLEME 22.09.2020 16:33 MEDYA
Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı: Kuvvetli bağı bir çırpıda söküp atıyor! Devir tam tersine döndü
Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı: Kuvvetli bağı bir çırpıda söküp atıyor! Devir tam tersine döndü

Nare’nin kalbinin derinliklerine inerek kendine bir yer edinmek isteyen Gediz, başına gelebilecek her türlü sonuçlara razı gelerek Nare’yi kaçırma girişiminde bulunmuştur. Sefirin Kızı son bölümde; Şartlar nedeniyle bunca zaman içinde saklamak zorunda kaldığı ve her geçen gün giderek büyüyen sevgiyi daha fazla gizli tutamayan Gediz, duygularını itiraf etmiş olsa da beklediği yanıtı alamadı. Gediz’in kendisine karşı taşıdığı hisleri öğrenen Nare, aklının ucuna dahi gelmeyecek durumla yüzleşmesiyle beraber onu bir dost bildiğinin özellikle altını çizip olumsuz cevap verirken, uğrunda her şeyini feda edebileceği kadının izini kaybettirmesiyle kan beynine sıçrayan Sancar'ın köşe bucak aramaya koyulmasının ardından Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan kıskançlık duygusuna engel olamayan ve gittikçe kin duygusuyla beraber hırslanan Menekşe ise Akın’la olan işbirliğine hız kesmeden devam ederek Nare’yi saf dışı bırakabilmek adına gözünü karartıp biricik kızını amaçları doğrultusunda kullanmaya kalkmasının akabinde Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı ekranda mı?

Yasak Elma 78.bölüm fragmanı | Ezber bozan hamle: Eski düzenimize dönelim! Son noktayı koydu...

Çukur 97.bölüm fragmanı: Acı gerçeği sonunda itiraf ediyor! Her an kurşunların kurbanı olabilir

 

SEFİRİN KIZI 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yönetmenliğinde Emre Kabakuşak’ın yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in bulunduğu O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmedi...

SEFİRİN KIZI'NDA ARTIK HASIMLIK DEVRİ BAŞLIYOR!

SEFİRİN KIZI 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 21.bölümüyle 28 Eylül Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 3
  • NarSan_Fan 3 yıl önce Şikayet Et
    NarSan♥️
    Cevapla
  • saçma senaryo 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi tam bir saçmalıklar öyküsü. yönetmen senaristler oyunculara işkence çektiriyorlar.sancar hem gururunu ezdirmeyen mert bi adam hemde sevdiği kadınına yangözle bakılmasına ses çıkarmıyor.normalde gedizi mahvetmişti.ele kolkola sevdiğine yan gözle bakan adamla işbirliği yapıyor. genişlik tavanda..
    Cevapla
  • Gullu yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Olsun yınede seferın kızını cok sevıyorum narenın ask dolu bakıslarını sevıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR