Kuruluş Osman'la ekranın tozunu atacak Cüneyt Arkın, diziyi ve yapımcıyı yere göğe sığdıramadı!

Senelerdir herhangi bir projede yer almazken kendisine götürülen teklifi kabul ederek Kuruluş Osman ekibine giren Cüneyt Arkan, göze çarpan açıklamalara imza attı. Sosyal medya platformu aracılığıyla, yeni yayın döneminde başrolünü üstleneceği Kuruluş Osman yapımını adeta yere göğe sığdıramayan usta isim Cüneyt Arkın'ın sözleri dikkatleri üzerine çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2020 22:39 GÜNCELLEME 01.10.2020 08:14 MEDYA
Kuruluş Osman'la ekranın tozunu atacak Cüneyt Arkın, diziyi ve yapımcıyı yere göğe sığdıramadı!
Kuruluş Osman'la ekranın tozunu atacak Cüneyt Arkın, diziyi ve yapımcıyı yere göğe sığdıramadı!

Aradan çok uzun bir dönem geçtikten sonra ezberleri bozacak karar alıp Kuruluş Osman dizi projesiyle yeniden kameralar karşısına geçmek için can atan Cüneyt Arkın, şaşkınlık duygusuna hakim olamayarak duygu ve düşüncelerini içtenlikle paylaştı. Yapımcıdan gelen teklifi onaylayarak yeni sezon itibariyle sevenlerinin huzuruna geçmek adına sıkı bir hazırlık sürecinden geçen Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman dizisi hakkında değerlendirmelerde bulunmayı ihmal etmedi. Gerek projenin yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ'dan gerekse dizi setindeki hizmetten ve çalışma ortamından bir hayli memnun kaldığının özellikle altını çizen Cüneyt Arkın, sette bulunan herkesin ne denli saygılı, efendi ve terbiyeli olduğuna da değindi. Kuruluş Osman'ı öve öve bitiremeyen yılların asla eskitemediği oyuncusu Cüneyt Arkın, Mehmet Bozdağ başta olmak üzere set arkadaşlarının kendisinden desteğini ve ilgisini de eksik etmediklerini belirterek karşılaştığı tablodan son derece tatmin olduğunu açıkça ifade etti.

 

 

TRT1'in tarihi dizisi Barbaros'a yankı uyandıracak transfer! Beğenilen isim ekrana geri dönüyor

Kuruluş Osman dizisinin yapımcılığında yer alan Bozdağ Film’in sosyal mecra olan Youtube platformu üzerinden yayına giren röportaj vasıtasıyla oyuncu kadrosuna adını yazdırdığı dizi hakkında görüşlerini tüm samimiyetiyle dile getirerek şu açıklamalara imza attı:

 

 

CÜNEYT ARKIN: ''HER ŞEYİN EN İYİSİ VE EN FAYDALISI...''

"Bu set benim hayallerimi aşıyor. Ben böyle şey görmedim. En aşağı 150 kişiye 180 at. 5-6 kameraman. Kamera. Her şeyin en iyisi. Ve en faydalısı. Yalnız bu maddi görünüşü varoluşu kadar daha da önemli bir şey var sette. Herkes çok terbiyeli. Herkes çok efendi, saygılı. 

''MEHMET BEY, YANİ YAPIMCIDAN GELİYOR...''

Herkes işini öylesine iyi yapıyor ki ve işler çok çabuk gelişiyor. Şimdi setin böylesine terbiyeli ahlaklı dürüst iyi olması sanıyorum Mehmet Bey yani yapımcıdan geliyor. Çünkü o da çok zarif bir insan, samimi bir insan, dürüst insan ve de çalışkan bir insan. Onun bu özellikleri sete aksetmiş. 

KURULUŞ OSMAN'IN EFSANE İSMİ: ''GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYORLAR...''

Dünden sonra bütün set arkadaşlarına teşekkür ettim. Gözümün içine bakıyorlar. Bir şey istiyor muyum diye. Sağolun, varolun arkadaşlar dedim. Sizler varolun. Çok büyük bir şeref duydum. Sizinle beraber olmaktan."

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca uğraş insanlara, Allah'tan başkasına kul olma diye öğretmeye çalış, gelsin padişah kulu, reis kulu olmayı özendiren diziler yayımla. Millet ileri gider biz geriyi zorluyoruz ne hikmetse. Ondan sonra, imamın diyenin peşine takılıp gitsinler. Eğitim şart.
    Cevapla
  • Hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Adam
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    edep dışı filmlerini unutmadık senin
    Cevapla
  • kızıl Gölge 3 yıl önce Şikayet Et
    yani yazmasaydin rahat edemeyecektin
    Cevapla
  • Okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük sanatçı. Yaşayan efsane. Kıymetli bir insan. Ömrü boyunca yaptığı iş dışında hiçbir vukuatla gündem olmayan gerçek bir sanatçı. Allah sağlık afiyet versin ve şimdiki sanatçılara da Cüneyt Arkın ahlâkı versin. Seviyoruz seni...
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Kral Adamsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR