Kurtlar Vadisi'nde tekrar tekrar izlenen olay sahne! Eskimeyen dizide fenomen ismin o rolü...

Dört sezondur Show TV kanalında ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren Çukur dizisiyle geniş çapta tanınırlık kazanan Erkan Koçak Köstendil'in seneler evvel Kurtlar Vadisi'ndeki görüntüsü gün yüzüne çıktı. Şimdilerde herkes onu Vartolu Saadettin (Salih) karakteriyle bilse de Çukur dizisindeki kariyerinden uzun yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı sahneyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2020 09:01 GÜNCELLEME 31.10.2020 09:01 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nde tekrar tekrar izlenen olay sahne! Eskimeyen dizide fenomen ismin o rolü...
Kurtlar Vadisi'nde tekrar tekrar izlenen olay sahne! Eskimeyen dizide fenomen ismin o rolü...

Çukur dizi projesinin başrolünü üstlenerek oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan Erkan Koçak Köstendil'in bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi yapımındaki halini gören izleyici kitlesi hayrete düştü. Her ne kadar şu anki dönemde Vartolu Saadettin (Salih) rolüyle özdeşleşse de kameralar karşısına geçtiği hatrı sayılır dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarıyla da ilgi odağı haline gelen Erkan Koçak Köstendil'in Kurtlar Vadisi dizisindeki sahnesi bir kez daha gündem oldu. Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncuları arasına yerleşen Çukur oyuncusu Erkan Koçak Köstendil'in seneler içerisinde gerek fiziksel gerekse oyunculuk anlamında geçirdiği değişimi görenler, ''Nereden nereye!'' deyimini kullanmaktan kendisini alıkoyamadı. 

İbo Show, ekrana bomba gibi dönüş yapıyor! 9 yıl aradan sonra resmen bir ilke imza atacak...

 

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU ERKAN KOÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Yıllar önce Kurtlar Vadisi dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Koçak Köstendil, 1983 yılında Bursa’da hayata gözlerini açmıştır. Lisans öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur.

Sinema hayatına ilk defa 2008 tarihinde vizyona giren “Güz Sancısı” isimli filmle başlangıç yapmıştır. Facebook dizi projesi olan Mukadderat’ı hem yazan hem yöneten başarılı oyuncu 2009 tarihinde ''M.A.T'' adlı dizide oynarken, 2012 tarihinde ''Babalar ve Evlatlar'' ve 2008 tarihinde ise ''Güz Sancısı'' sinema filminde rol almıştır.

Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizi projelerinin de oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Koçak Köstendil, TRT1 kanalında yayına giren Sakarya Fırat dizi projesinde oynadığı ''Er Mahmut Karakum'' rolüyle izleyici kitlesinin sevgisini ve takdirini kazanmıştır.

2014 tarihinde başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım'ın bulunduğu "Ulan İstanbul" yapımında rol aldığı Karlos karakteriyle birçok kişinin yakından takip ettiği isim haline gelmiştir. 

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Şahin Giray Han’ı canlandıran Köstendil, orta metraj beyaz perde yapımı olan "Torbacının Esrarı" isimli filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de Amsterdam ve İstanbul'da tamamlamıştır.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Good
    Cevapla
  • Yasin.arikaya07 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar vartoglu olursan ol memati basin onunde bas egeceksin
    Cevapla
  • Tırtıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Varto o zamanlar tırtoymuş :)
    Cevapla
  • İsimsiz Hero 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaşkınlıkdan Kalbim Durdu
    Cevapla
  • sezar 3 yıl önce Şikayet Et
    hayretler içerisindeyim, inanamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR