Bir Zamanlar Çukurova'da seyircinin korktuğu başına geldi! Ölüm sahnesi derinden sarsacak...

Üç sezondur heyecan ve gerilim dolu gelişmeleriyle yayın hayatına devam eden ve her Perşembe günü ATV'de yayına giren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik bir ayrılık meydana geldi. Yeni sezonunda oyuncu kadrosuna taze kan getiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman rolünü üstlenen Vahide Perçin'in ayrılacağını duyanlar sosyal medya üzerinden isyan bayraklarını kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2020 11:38 GÜNCELLEME 15.10.2020 11:38 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova'da seyircinin korktuğu başına geldi! Ölüm sahnesi derinden sarsacak...
Bir Zamanlar Çukurova'da seyircinin korktuğu başına geldi! Ölüm sahnesi derinden sarsacak...

Ekibe giren sürpriz oyuncular eşliğinde yeni yayın dönemine başlangıç yapan ve televizyon ekranına dönüş yaptığı gibi seyircisinin yeniden ilgisiyle karşılaşan Bir Zamanlar Çukurova dizi projesinde ezber bozan bir veda yaşanacak. tv100'de yer alan haber doğrultusunda; Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ilk kez ekran macerasına atıldığı 13 Eylül 2018 tarihinden beri oynadığı Hünkar Yaman karakteriyle başarılı bir oyunculuk grafiği sergileyen Vahide Perçin'in veda edecek olması hayranlarını derinden üzdü.

 

Vahide Perçin'in Bir Zamanlar Çukurova projesinin ekrana taşınacak 71.bölümünde olay örgüsü icabı hayatını kaybederek oyuncu kadrosundan ayrılacak olması üzerine çok geçmeden sevenleri sosyal mecra aracılığıyla tepki göstererek kampanya başlattılar. Ayrılık haberine sitem eden kullanıcılar, usta oyuncu Vahide Perçin'in Bir Zamanlar Çukurova dizisine kaldığı yerden devam etmesi adına, ''Vahide Perçin diziden ayrılmasın'' hashtag'iyle yorum yağmurunda bulundu.

Yine kuliste dolaşan bilgilere göre; Hünkar’ın senaryo gereği yaşamını yitireceği ve böylece dizideki serüveninin son bulacağı şeklindeki bilgilerin saklanmaya çalışıldığı fakat sızdığı dila getiriliyor. Aynı zamanda stok bölümleri ile beraber Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova'daki sahnelerinin tamamlanmaya çalışıldığı belirtiliyor.

 

YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • Banu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hünkar yaman Çukurova dizisinden ayrılırsa dizinin hiç bir ozelligi kalmaz üç sezondur ilgiyle izlediğim dizi de böyle bir sahne olmamali
    Cevapla
  • Ecem su 3 yıl önce Şikayet Et
    Hünkar gidince çok sıkıcı oluyor Bir de final oluyor muş galiba dizi
    Cevapla
  • Resmiye Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle sahneler diziler de olmamalı
    Cevapla
  • Nazo 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla asla olmaz hunkar hanım ölmesin Behice ölsun
    Cevapla
  • Hanife taş 3 yıl önce Şikayet Et
    Okadar dizi arasından bi çukurova var sabırsızlıkla izlediğim hunkar çıkarsa beklemem gerektiren biseyde kalmaz
    Cevapla
  • Mine 3 yıl önce Şikayet Et
    Hünkar asla bu ölümü haketmiyor zaten zor zamanlardan geçiyoruz lütfen ölüm yok mutluluk olsun senarist e sesleniyorum aloo biraz da biz seyircilerin fikrine hürmet edin bu ne yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR