Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı: Ateş harlanıyor! Cehennem yerine çevirecek...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde kin ve nefret beslediği Hızır'ı bir an evvel etkisiz hale getirmek isteyen Bahar, kumpas kurarak gözünü bile kırpmadan tetiği çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ummadığı zamanda aklına dahi gelmeyecek kişi tarafından tuzağa düşürülen Hızır, vücuduna isabet eden kurşunun etkisiyle birdenbire yere yığıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2020 22:20 GÜNCELLEME 11.10.2020 22:20 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı: Ateş harlanıyor! Cehennem yerine çevirecek...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı: Ateş harlanıyor! Cehennem yerine çevirecek...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166.son bölümde; Öcünü alarak bedel ödetmek için ilk olarak tuttuğu adama Hızır Çakırbeyli'yi takip ettiren Bahar, yerini tespit ettikten hemen sonra hazırladığı komployu aktif hale getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Kullandığı otomobilin sözde arıza çıkardığı ve bu nedenle yardıma muhtaç bir durumda olduğu süsünü verip Hızır'ı ayağına kadar getirmeyi başaran Bahar, hain emellerini gerçekleştirebilmek üzere silahına sarıldı. Yolda aracıyla seyir halinde olan Hızır ise her ne kadar yanına gidip gitmemek konusunda başta tereddütte kalsa da son anda fikir değiştirmesi üzerine, ''Geçmiş olsun, yapabileceğim bir şey var mı?'' şeklinde bir yaklaşımda bulunmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı bekleniyor. Büyük düşmanından bir haber olan Hızır'ın insani duygularla kendisine yöneltmiş olduğu soruya, ''Var, ÖLMEN!' karşılığını verip bir hışımla ateş açarak yere sermesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Masumlar Apartmanı'nda hayalleri süsleyen sahne! Görenler mest olup hayranlığını gizleyemedi

Kuruluş Osman'ın yıldız isminin dedesinden acı haber! Hayata gözlerini yumdu...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 167.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleri ile seyircisini ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 167.bölüm fragmanı geldi. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA HIZIR, PUSUYA YATIRILIYOR!

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Şevket 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi güzel keyifle izliyoruz böyle sonuna kadar devam etsin her şeyi güzel anlatıyor
    Cevapla
  • Kajin Baran BORA 3 yıl önce Şikayet Et
    Hızır Çakırbeyli Ölürse Bu Dizi Tutmaz.
    Cevapla
  • Musa karataş 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümünden beridir izliyorum harika oyuncular var ve ekip arkadaşları var başta yapımcısı ve yönetmeni olmak üzere herkesin ellerine sağlık.
    Cevapla
  • Ahmet ihsanbeyli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep şiddet şiddet diye konusuyor insanlar hiç uyuşturucuya karşı olduklarını terör e karşı olduklarını insanlara doğruyu anlattıklarının övgüsünü kimse yapmıyor tabanca silah şiddet bu dizi tamamiyle terör karşıtlığı uyuşturucu karşıtlığı bir dizidir helal olsun her bölümü tekrar tekrar izliyorum aynen devam ke çekemeyen anten taksın kardeşim Trabzon'dan sevgiler
    Cevapla
  • Erdal şen 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben hastasıyım çok güzel şeyleri dile getiriyorlar anlayana dizinin anlamını ve içeriyini bilmeyen izlemesin örnek bir dizi çok beyeniyorum
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok beğenerek izliyorum her bölümüde sabırsızlıkla bakmıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR