MasterChef Türkiye'de hayal kırıklığına uğratan veda: 'Biz senin yanındayız' mesajını verdiler!

Her ne kadar yedek yarışmacı kontenjanından yararlanıp MasterChef Türkiye'de rakiplerinin arasında yer alma imkanı elde etse de adapte olmakta güçlük çeken Walison Fonseca elenen isim olarak açıklandı. MasterChef Türkiye serüveni sonlanan yarışmacının Walison Fonseca olduğunun duyurulmasıyla beraber elenmekten son anda kurtulan Ebru Has, ekip arkadaşına veda etmekte bir hayli zorlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2020 00:21 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:34 MEDYA
MasterChef Türkiye'de hayal kırıklığına uğratan veda: 'Biz senin yanındayız' mesajını verdiler!
MasterChef Türkiye'de hayal kırıklığına uğratan veda: 'Biz senin yanındayız' mesajını verdiler!

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivroğu, yapılan eleme oyunu sonucunda yarışmaya veda etmekten kıl payı kurtulan Ebru Has Hakkında; ''Ebru, çok açık söylemem gerekiyor ki, şanslısın! Çünkü, teknik olarak senin seviyende bir yarışmacının yapmaması gereken bir hata yaptın. Kötü yemek yaparsın gidersin, eksik ürün koyarsın Walison'ın yaptığı gibi gidersin, zamanını yetiştiremezsin gidersin... Ama Cannoli'nin içine koyman gereken şeyin içini de paneleyerek gitmezsin be Ebru, yani öyle de gidilmez yani! Buradan kötü yemek yaparak gitmelisin, burada ciddi bir karar hatası var. Ama diğer ürünlerini yetiştirdin, hepsini koydun: Ama Walison koyamadı, bu kadar basit.'' diyerek eleştiride bulundu.

Kırmızı Oda'yla nam salan ünlü oyuncu ilk kez itiraf etti: ''Yolda dikenler yok mu, var tabii''

Doğduğun Ev Kaderindir yılın transfer bombasını patlattı: Pazarcı olmuştu ama oyunculuğa döndü!

 

MasterChef Türkiye'de son anda Walison Fonseca'yı performans olarak geçen Ebru, ''Her geldiğim zaman bir ders çıkarıyorum. Gerçekten bu hafta da çok büyük ders çıkardım, inanın bana! Ama, Walison gerçekten iyi bir insan. Ona da söyledim, çok temiz kalpli bir insan. İstemezdim onun gitmesini, çünkü takımıma gerçekten isteyerek almıştım. Şimdi sevinemedim, çünkü cidden o kadar temiz kalpli bir insan ki defalarca söylüyorum. Ben onun gibi bir insan tanımadım, ve onunla devamlı görüşmek istiyorum.'' şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Savaşçı dizisinin yayın hayatı tamamen bitti mi? Ünlü oyuncudan final iddiası için jet yanıt...

Kuruluş Osman efsanesini yeni projede izleyeceksiniz! Ses getirecek filmine geri sayım başladı

MasterChef Türkiye'nin şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, bu hafta programdan elenen Walison Fonseca için; ''Başka bir ülkede çalışmanın sıkıntılarını az çok yaşadım, dolayısıyla senin şu an başardığın az şey değil, bırak çalışmayı Türkiye'deki bir yemek programında yarışıyorsun. Dolayısıyla buradaki üç kişi de seni az çok değil, bayağı anlıyor. Sen iyi bir adamsın, bu işte devam etmek istiyorsan ki bu güne kadar yediğimiz yemekler... Senin elin lezzetli, kreatif bir tarafın da var. Yapmak istersen senden olur, kafayı koyarsan! Başarılar dilerim bundan sonraki hayatında...'' şeklinde sözler eşliğinde uğurladı.

MasterChef Türkiye jüri üyesi Somer Sivrioğlu da veda eden yarışmacı hakkında söz alarak; Walison burada bir öğretmeniz, sen de bir öğrencisin. Yemek olarak sen bizden bir şeyler öğrenmiş olabilirsin. Ama daha önemlisi öğretmenler olarak biz de senden bir şeyler öğrendik. Yeri geldi bizim negatif olduğumuz zamanda bile pozitiftin. Ve hep güler yüzü gösterdin, hep iyi niyeti gösterdin. Bize öğrettiğin pozitif değerler, duruş, insanlarla iletişim inan hepimizin senden, senin duruşundan öğrenecek çok şeyimiz var. Bunun için benden de teşekkür ederim...'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara aşçı denmez fasulye nohut yapmiyolar hic
    Cevapla
  • Mio 3 yıl önce Şikayet Et
    ebrunun duygudan farki yok robot gibi sicak degil welidon daha iyiydi
    Cevapla
  • Walison adamsın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada ben serhat tutuyorum
    Cevapla
  • Walison adamsın 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitmesi erken oldu bence eylenceli biri tatlı onu ayrı bir heyecanla seyrediyorum
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilerim yanlış düğmeye bastım
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    çok da umrumdaydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR