MasterChef Türkiye'de isyan bayraklarını kaldırdı! Tepkiyi görünce eleştiri oklarını sapladı...

TV8 ekranlarında rekabetin bir an dahi eksik olmadığı MasterChef Türkiye'de kaptanlığın sahibi olabilmek için yarışmacılar ter dökerken Barbaros Yoloğlu'nun hareketi şeflerden Mehmet Yalçınkaya'yı hiddetlendirdi. MasterChef Türkiye'de jüri üyelerinin istemiş olduğu sandviçi zamanında yetiştiremeyen ve tadım yapmaları için masaya bırakmayıp lavaboya koyan Barbaros Yoloğlu, Mehmet Yalçınkaya'dan fena halde azar işitti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 13:30 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:33 MEDYA
MasterChef Türkiye'de isyan bayraklarını kaldırdı! Tepkiyi görünce eleştiri oklarını sapladı...
MasterChef Türkiye'de isyan bayraklarını kaldırdı! Tepkiyi görünce eleştiri oklarını sapladı...

TV8 ekranlarında kadroya adını yazdıran yarışmacı isimlerin mutfak alanındaki yeteneklerini konuşturduğu MasterChef Türkiye'nin 19 Ekim Pazartesi tarihinde yayına giren son bölümündeki kaptanlık yarışında gergin bir atmosfer oluştu. Program esnasındaki dobra açıklamaları, kendinden emin tavırları, yemeklerde kullandığı teknikler ve tecrübesiyle ön plana yerleşen Barbaros Yoloğlu, MasterChef Türkiye'de şeflerin arzu ettiği sandviçi vaktinde yetiştirememesinden ötürü masanın önüne bırakmadı.

Fox TV dizileri tek tek final yapıyor! Öğretmen dizisinin de resmen yayın hayatına son verildi

Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Acı haber geldi! Onun için artık tüm umutlar tükeniyor

 

Tabağında birtakım eksikliklerin mevcudiyeti ve zaman engeline takılarak jüri üyelerinin istediği kıstaslara uyamaması nedeniyle Barbaros'un sunum hazırlamadığını fark eden Mehmet Şef, Emir'i işaret edip "Adam orada bir isyanda. Aynı isyanı sende neden göremiyoruz?" şeklinde ifadelere yer verdi. MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu ise, "Yapamadığım bir şey neden isyan edeceğim. Ne yapayım tezgaha mı vurayım?" sözlerini kaydedince Mehmet Yalçınkaya adeta öfkeden deliye döndü.

Barbaros'un şefler karşısında sergilediği tutumu ve vermiş olduğu yanıtları üzerine sinir krizi geçiren Mehmet Yalçınkaya, "Sen kaptan olmak ve şampiyon olmak zorundasın bunun yolu da buradan geçiyor. Yemeği bitireceksin tezgaha koyacaksın. Önce yemeği bitireceksin beni sinirlendirme getir şu şuraya koy önce tabağını göreyim. Sen kafana göre mi çalışacaksın. Buranın kuralları var ve bu tabak burada duracak. Biz gelip ne eksik bakacağız sen de eksiklerini öğreneceksin. Yetiştiremediğin bir tabağı bile burada tutacaksın. Kendine gel, saçmalamaya devam etme ve beni de germe" şeklinde sert sözleriyle yarışmacıyı azarladı.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunları mı tartışacağız azgınlık tan ne yapacağımızı bilmjyoruz sonumuz kötü
    Cevapla
  • Tamer 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Mehmet Şefe sallamış. Adam Doğru yapıyor. 1) Nimeti böyle lavaboya atamazsın. 2) olmamışsa bile şeflerin değerlendirmesini beklemek zaten Yarışmanın temel kuralı 3) Orada laubalilik yapamazsın. O kadar. Mehmet Şefi başlarda bende sevmezdim. Ama adamın dobra sözlü ve dürüst olduğunu anladım. Eğer öyle davranmasa yarışmacı çocuklar orayı Dingonun ahırına çevirirler. Helal olsun Mehmet Şefim.
    Cevapla
  • Meter 3 yıl önce Şikayet Et
    Şef değil adam artist sanki.cok kaba
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef çok kabasın insanların gururunu kırıyorsun yapma
    Cevapla
  • SENA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben inanmadım acaba na si alvabayo koydu tezgahta koysa anlarında şéff de kendini iyi görüyo ha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR