Çukur, final yapan diziler kervanına mı katılacak? Yayından kaldırılacağı iddiası gündem oldu!

Dizi sektöründe sıkı sıkıya tutunarak uzun bir dönem boyunca başarısını sürdüren Çukur dizi projesinin yayın hayatını noktalayacağı iddiası takipçilerini harekete geçirdi. Aksiyon sahnelerinin ipini göğüsleyerek heyecan ve gerilim temasını ön plana yerleştiren Çukur dizisinin final yapacağına ilişkin söylentiler kısa zaman içerisinde hızla büyümeye başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2020 00:59 GÜNCELLEME 12.11.2020 00:59 MEDYA
Çukur, final yapan diziler kervanına mı katılacak? Yayından kaldırılacağı iddiası gündem oldu!
Çukur, final yapan diziler kervanına mı katılacak? Yayından kaldırılacağı iddiası gündem oldu!

Tıpkı ilk zamanlarındaki gibi olay örgüsünün akıcılığını ve sürükleyiciliğini sağlayabilmek adına oyuncu kadrosuna taze kan getiren Çukur dizisinin ekran serüvenini sonlandıracağı şeklindeki iddia kafaları allak bullak etti. Sosyal medyayı aktif biçimde kullanan ve dizideki tüm gelişmeleri yakından takip eden kişiler Çukur dizisinin final kararı alacağına ilişkin ipuçlarının bulunduğunu ifade etse de yapımcı kanadından öne sürülen bu iddia henüz doğrulanmadı.

Fox TV dizisi Savaşçı'dan Yasak Elma'ya transfer olan Berk Oktay'dan kötü haber! Hastalık...

Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı? Gözlerine inanamadı! Şaşkınlıktan küçük dilini yutuyor...

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta ‘’Vartolu Saadettin’’ karakteri ile bir bütünlük kazanan Erkan Koçak Köstendil’in ayrılışı kendisi yakın mercek altına alan seyircilerin şaşkınlık ile beraber hayal kırıklığına uğramalarına sebebiyet vermişti. Dizideki yoğun tempoya noktayı koyarak özel hayatında minik oğluyla daha sık vakit geçirebilmek adına ekibe veda eden Erkan Koçak Köstendil’in bu hamlesi izleyicilerin gözünde final iddiasını güçlendirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.bölüm fragmanı? Şovunu yapıyor: Hedefini on ikiden tutturdu!

SHOW TV'NİN İDDİALI DİZİSİ ÇUKUR FİNAL Mİ YAPACAK?

Show TV ekranlarında popülaritesi yüksek olan Çukur dizisinin takipçileri tıpkı Arka Sokaklar gibi ekran ömrünün uzun olması için sosyal medya platformu aracılığıyla temennilerde bulunmaya ve final yapma ihtimaline şimdiden şiddetle karşı çıktığını belirten gönderilerde bulunurken, konuyla alakalı yapımcı kuruluş tarafından gelecek resmi açıklama sabırsızlık içerisinde bekleniyor.

Show TV yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta yankı uyandıran kriz: Çekimler iptal! Oyuncular şokta..

Yasak Elma oyuncusundan hayranlarını telaşlandıracak haber! Ünlü oyuncu resmen hastanelik oldu

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Çukur dizisi final yapsın çok şiddete örnek kötü bir dizi hemen bitirin ve onun yerine pazartesi akşamları bir diziyi önermek istiyorum çok güzel bir dizi olan star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisini size tercih ediyorum mutlaka izlemelisiniz harika bir dizi konusu çok güzel bir konu oyuncuları çok güzel rol yapıyorlar hemde Çukur dizisi gibi şiddete örnek değil.
    Cevapla
  • Melis 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence çukur dizisi final yapmalı ve bitmeli.
    Cevapla
  • kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    bence çukur final yapmalı çok şiddet içeren bir dizi hemen bitmeli onun yerine sefirin kızı gibi güzel diziler gelmelidir ben hiç izlemedim ama çukur dizisinin final yapmasını istiyorum.
    Cevapla
  • Horozkentli 3 yıl önce Şikayet Et
    10 saniye bile izlemedim, zaten dışarda maşallah milletimiz hergün bu tarz mafya dizilerinin gerçeğini çeviriyor. Gençlik harap olmuş bunlara özentiyle.
    Cevapla
  • kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    ben şikayet ederim tuşuna elim çarptı çok özür dilerim yorumunuzu gayet güzel buluyorum.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç izlemedim ve çok şey kaçırdığımı düşünmüyorum... izleyenlerin ne kazandığını ya da izleyenlerde ne bıraktığını merak ediyorum... çünkü şiddet serserilik ve kanunsuzluktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum... günü birlik ticari bir proje diyeceğim ama değil... sadece izlendiği anda etkileyen ama az sonrasında hiç bir şey kalmayan anlık ticari bir proje o kadar... ama zevkler ve renkler tartışılmaz... ona kalsa yemek ve izdivaç programlarının survivor ve masterchefin de izleyicisi var...
    Cevapla
  • memo 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi sosial projerleriyle ön plana cikti mesela kansersis yasam dernegine yardim ediyor, otizm vakfina yardim etti, yine kadina siddete hayir dedi ve vartolu, yani erkan kolcak köstendil turnesinde topladigi parayla izmire yardim etmek istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR