Kuruluş Osman 34.bölüm 2.fragmanı: ''Misafirin böylesi kolay kolay gitmez!'' Ceylan avlamış...

Kuruluş Osman 33.son bölümde Türkler için apayrı bir ehemmiyeti ve özel konumu olan kalenin Bizans güçlerinin eline geçtiğini duymasıyla küplere binen Osman kaybettiğini tekrardan kazanmaya ant içmiştir. Kuruluş Osman son bölümde her türlü sonucuna katlanmaya çoktan razı olan Osman, ağabeyinin kurallarını çiğnemek mecburiyetinde kalarak kaleyi kurtarma operasyonu başlatmıştır. Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2020 13:09 GÜNCELLEME 17.11.2020 13:09 MEDYA
Kuruluş Osman 34.bölüm 2.fragmanı: ''Misafirin böylesi kolay kolay gitmez!'' Ceylan avlamış...
Kuruluş Osman 34.bölüm 2.fragmanı: ''Misafirin böylesi kolay kolay gitmez!'' Ceylan avlamış...

Kuruluş Osman son bölümde; Bir türlü ezip geçemediği Osman’a karşı koymaya çalışarak hakkından gelebileceğini zanneden Nikola, baskın girişimlerine bir yenisini daha ekleyerek radarını bu kez Kulucahisar Kalesi’ne çevirmiştir. Kuruluş Osman 33.son bölümde; Peş peşe hamlelerini sıralayarak dört koldan güç ve hakimiyet savaşına giren Bizans kuvvetlerinin beklenmedik zamanda kaleye el koyduğu bilgisini alan Osman büyük bir yıkıma uğrasa da pes etmeye hiç niyeti yoktur. Galibiyete tekrardan ulaşmayı hedefleyerek Nikola başta olmak üzere Bizanslıları mağlup tarafa çekmek, vatanının ve milletinin geleceğini garanti almak adına ağabeyine meydan okumayı göze almasının ardından Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı bekleniyor. Kendisine gelen emir ve uyarılara aldırış etmeksizin ipleri tamamen kopma noktasına getirerek Kulucahisar Kalesi’ni ellerinden söke söke almak üzere tüm kararlılığıyla yola çıkan Osman bey hakkında Savcı’nın tutuklama talebinde bulunmasının akabinde Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı yayına girdi.

 

Diriliş Ertuğrul'un kahramanı Engin Altan ekrana bomba gibi dönüyor! Müjdeli haberi böyle verdi

 

KURULUŞ OSMAN 34.BÖLÜM FRAGMANINDA YILDIZ İSİMDEN OLAY OLAN SÖZLER!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında; Köklü değişimlere gitme kararı alarak bir devri sona erdiren Osman'ın, emmilik döneminin ve hatır gönül işlerinin bu saatten sonra noktalandığının özellikle altını çizerek devlet olmanın temellerini kazmaya başlamıştır.

Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı: Hayal alemine dalıp gidiyor! Görenleri eğlendiren manzara

Savaşçı'yla bağları koparıp Yasak Elma dizisiyle ortaklık kuran Berk Oktay'dan korkutan haber!

KURULUŞ OSMAN 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 34.bölümüyle 18 Kasım Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı? Madalyonun öteki kısmıyla karşılaşıyor! Hüsran tablosuvs

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.bölüm fragmanı? Şovunu yapıyor: Hedefini on ikiden tutturdu!

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • atabey menlioglu 3 yıl önce Şikayet Et
    evet dusunyorum
    Cevapla
  • Atabey Menlioglu 3 yıl önce Şikayet Et
    kurulus Osman da engine altan duzyatan diziye katilmiyacakmi
    Cevapla
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi için tarih bu kadar mı katledilir?Bir de tarihimizin en hassas dönemi..Resmen katlediliyor..
    Cevapla
  • Anne 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aç olanı doyur buyuruyor. Aç olanı Allah doyursun diyorsunuz. İhtiyaç sahibi olduğunu söyleyen her insana dolandırıcı muamelesi yapmayın. İhtiyacım olmasa internet sitesine yazı yazmam. İnsan ne olmuşum dememeli. Ne olacağım demeli. Allah insanı insana muhtaç etmesin. Allah insanı çaresiz bırakmasın. Bebeğim var. Allah rızası için destek olurmusunuz? Allaha emanet olun. eylemmetin3@gmail.com
    Cevapla
  • KIRKİKİ 3 yıl önce Şikayet Et
    filim çok kalitesiz ertuğrul gibi deyil veya uyanış selçuklu gibi deyil çocukgibi alevleniyor roller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR