İbo Show'un konuğu Deniz Seki'yi çılgına döndüren yorum! Söylediklerini yanlarına kar bırakmadı

İbrahim Tatlıses’in davetini kabul ederek İbo Show programının ilk bölümünde konuk olarak ağırlanan Deniz Seki, sosyal medya platformunda ardı arkası kesilmeyen eleştirilerin hedefine yerleştirilmişti. İbo Show programına katıldıktan sonra hem kilo hem de ses konusunda kötü yorumlara maruz kalan Deniz Seki, isyan bayraklarını kaldırarak tepkisini açıkça ortaya koydu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2020 14:41 GÜNCELLEME 19.11.2020 14:41 MEDYA
İbo Show'un konuğu Deniz Seki'yi çılgına döndüren yorum! Söylediklerini yanlarına kar bırakmadı
İbo Show'un konuğu Deniz Seki'yi çılgına döndüren yorum! Söylediklerini yanlarına kar bırakmadı

Verdiği dokuz senelik aranın ardından tekrardan İbrahim Tatlıses’in sunumu eşliğinde Star TV kanalında yayın maratonuna atılan İbo Show’ın teklifini geri çevirmeyerek konuk edilen Deniz Seki, internet mecrasında tepkilerin odak noktası haline getirildi. İbrahim Tatlıses’i olan manevi desteğini esirgemeyerek programına teşrif edip müzik şöleni yaşatan Deniz Seki, sahne aldıktan sonra gerek kilo gerek ses anlamında izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

Kuruluş Osman performansıyla taş çıkartan isimden ses getiren itiraf! Herkes bunu konuşuyor...

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLAN DENİZ SEKİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Bilindiği üzere İbo Show’a katılmadan önce de vermiş olduğu kilolarla devamlı olarak medya gündemini meşgul eden Deniz Seki’nin programdaki halini görenler sosyal medya üzerinden yayınladığı fotoğraflarda PhotoShop kullandığı yönünde iddia ileri sürerek tepki gösterildi. Öte yandan müzik parçalarını seslendirme tarzı da beğenilmeyerek kullanıcılar tarafından kendisine ağır yorum yapılmasıyla beraber eleştiriler karşısında sabrının sınırı taşan Deniz Seki sessizliğini bozdu.

 

MasterChef Türkiye ekibinden çıkarıldı! Artık adı geçmeyecek: Programda şoke eden ayrılık geldi

''BUGÜN ÖLÜP BAYILDIĞINIZ HİÇBİR ŞARKICI CANLI CANLI ÇIKIP...''

Gördüğü tüm tepkiler üzerine ateş püsküren Deniz Seki resmi hesabında kendisini savunmaya alarak, ‘’Arkadaşlar İbo Show'un çekildiği tarih 02.10.2020 ben 68,7 kiloydum bugün 14.11.2020 tarihi itibariyle 59 kilodayım. Yine söylemediğiniz ne kilom kalmış̧, ne sesim. Hadi ben alıştım ama öncelikle bana bu emekleri sağlayan ekibe çok büyük haksızlık Ayrıca, bugün ölüp bayıldığınız hiçbir şarkıcı canlı canlı çıkıp 3 saat sahne yapamazken ben aslanlar gibi sahnemi gerçekleştiriyorum. Bunu en iyi sahneme gelenler bilir. Hepinizi çok seviyorum ve sevgiyle kucaklıyorum.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

TV8 sahibi Acun Ilıcalı'yı korkutan olay: İlk defa bu kadar endişeli konuştu! Riske girdi...

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    mesele fiziğin sesin değil geçmişin..ne için içeride yattın peki...
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi kılığına baksın, başka derdinizmi yok..
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kime ne kardeşim hoşuna gider gitmez, insanları böyle rencide etmeye ne gerek var. Sanki tenkit edenler dört dörtlük. Bu olanlar sadece geçmişine bağlı olarak yapılan eleştiriler. Terbiyesizlik. Düşmez kalkmaz bir Allah sözünü unutmayalım.
    Cevapla
  • Detone 3 yıl önce Şikayet Et
    Sesi çok vasat ayrıca Ahmet Kaya şarkıları söylemek onun için büyük bir hata gücü yetmez sesi hep detone oldu
    Cevapla
  • Amelya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne tatlises ne orogramini izlemedim izlemem.Ama bir gercek var su hayatda ektigini bulursun denoo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR