'TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ödüller bu akşam sahiplerini buluyor

TRT’nin, üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yaptıkları çalışmalara katkıda bulunmak ve onları teşvik etmek amacıyla bu yıl 6’ncısını düzenlediği “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nın 5 ana kategori ve 11 alt kategorideki ödülleri bu akşam TRT 2’de canlı yayınla sahiplerini buluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2020 12:41 GÜNCELLEME 20.11.2020 12:41 MEDYA
'TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ödüller bu akşam sahiplerini buluyor
'TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ödüller bu akşam sahiplerini buluyor

TRT Geleceğin İletişimcileri Haftası, bu akşam saat 20.00’de TRT 2 ekranlarından canlı yayımlanacak ödül töreniyle final yapıyor. 16-19 Kasım tarihlerinde sektörün önde gelen isimleri tarafından iletişimin geleceğinin konuşulduğu ve kategorilerde finale kalan eserler açıklanacak. 

 

Finale kalan eserler; Televizyon Yayıncılığı kategorisi için 16 Kasım Pazartesi, Haber Yayıncılığı kategorisi için 17 Kasım Salı, Radyo Yayıncılığı için 18 Kasım Çarşamba, İnternet Yayıncılığı ve Ev Hayat Dolu kategorileri için 19 Kasım Perşembe günü, iletişim sektöründen uzman isimlerle yapılan ve TRT 2’de yayımlanan söyleşi programlarında açıklandı. Bu akşam TRT 2 stüdyolarından canlı yayımlanacak ödül töreninde ise birinci, ikinci ve üçüncü olan eserler ilan edilecek.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması final programında dereceye giren öğrencilere ödül verecek isimler arasında; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TRT Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Durdu, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Faruk Demirel, gazeteci Hakan Çelik, TRT Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Pınar Kandemir, TRT Radyo Dairesi Başkanı Ahmet Akçakaya, gazeteci Özay Şendir, oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ve sanatçı Günseli Kato yer alacak. 

 

Bu yıl ödüller; her alt kategorinin birincisine 6 bin TL, ikincisine 5 bin TL ve üçüncüsüne 4 bin TL olarak belirlendi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR