Kuruluş Osman'ın revaçta ismi Seray Kaya'yı daha önce böyle görmediniz! İşin iç yüzünü anlattı

Hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahneleriyle zirveyi kimseye kaptırmayan Kuruluş Osman dizi projesine sonradan dahil olsa büyük sükse yakalayan Seray Kaya çok özel açıklamalara imza attı. Kuruluş Osman yapımının sağlam oyuncu kadrosuna adını altın harflerle yazdırmasıyla ilgili hissettiği duyguları samimi bir dille aktaran Seray Kaya dizide bambaşka bir hatun izleyeceklerinin müjdesini verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2020 18:55 GÜNCELLEME 21.11.2020 18:55 MEDYA
Kuruluş Osman'ın revaçta ismi Seray Kaya'yı daha önce böyle görmediniz! İşin iç yüzünü anlattı
Kuruluş Osman'ın revaçta ismi Seray Kaya'yı daha önce böyle görmediniz! İşin iç yüzünü anlattı

Yeni sezonda usta isimleri ve yetenekli genç oyuncuları kadrosuna yerleştirerek başarı çıtalarını kayda değer ölçüde yükselten Kuruluş Osman dizisi oyuncusu Seray Kaya, sevenlerini yakından ilgilendirecek itiraflarda bulundu. Üstlendiği Lena karakteriyle olay örgüsüne bambaşka renk katarak hayran kitlesini artırıp Kuruluş Osman'ın ilgiyle takip edilen oyuncularından biri haline gelen Seray Kaya, projeyle ilgili şimdiye kadar edindiği tecrübeleri ve tam olarak neler hissettiğini anlattı. 

 

Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı: Şeytana pabucunu ters giydirdi! İş bitiriciliğini konuşturuyor

Kuruluş Osman'ın yapımcılığında bulunan Bozdağ Film'in Youtube kanalında sevenlerine özel röportaj veren Seray Kaya, öncelikli olarak böyle bir projenin içerisinde yer aldığı için hem heyecanlı hem de mutlu olduğunun özellikle altını çizdi.

Kuruluş Osman'ın ünlü oyuncusundan dillerden düşmeyecek itiraf! İlginin merkezine oturtuldu...

Kuruluş Osman kadrosuna katıldığı günden beridir adından söz ettirmeye devam eden Seray Kaya, ''Bir oyuncu için çok heyecan verici bir durum. Çok fazla deneyim içindesin, aynı zamanda çok şey öğreniyorsun. Bir oyuncu için bu çok kıymetli bir şey'' sözleriyle diziye dair duygularını açık bir dille aktardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı Demiri tavında dövüyor! Göz hapsine alıyor...

Kuruluş Osman ekibine girmesi hakkında da konuşan başarılı oyuncu, “Projenin beni en heyecanlandıran tarafı hazırlık süreci oldu. Bu atmosfere alışmak için çok çalışıyoruz. At binmeyi öğreniyoruz, aksiyon derslerimiz oluyor. Bu atmosferde bulunmak burayı yaşamak ayrı bir heyecan veriyor” diyen Seray Kaya, ilgiyle izlenen Lena ile ilgili ise “Kayı Obası’nda bambaşka bir hatun izleyecekler. Gelecek bölümleri heyecanla bekliyorum” şeklinde ifadelere yer verdi. 

MasterChef Türkiye'de saklandığı delikten çıkarıldı! Acun Ilıcalı'nın oyunu köstebeği alt etti