Fox TV'den pes dedirten karar! Zümrüdüanka girişimiyle dağ gibi büyüyen tepkiye maruz kaldı...

Reytingini beğenmedikleri dizilerine birer birer final yaptırarak mağdur eden Fox TV'nin bir projesi daha payına düşeni aldı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisini aynı ekipte buluşturarak 2 sezondurn yayın yolculuğunda yürüyen Zümrüdüanka dizi projesi, izlenme oranlarına hedeflenen sonuçları göremeyince yayından kaldırılmaya karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2021 09:24 GÜNCELLEME 05.01.2021 11:10 MEDYA
Fox TV'den pes dedirten karar! Zümrüdüanka girişimiyle dağ gibi büyüyen tepkiye maruz kaldı...
Fox TV'den pes dedirten karar! Zümrüdüanka girişimiyle dağ gibi büyüyen tepkiye maruz kaldı...

Son dönemlerde kanalında yayına giren birçok dizi projesinin reytinglerinden memnun kalmayan final yaptıran Fox TV'de bir başka dizinin daha ekran serüveni bitirilecek. Televizyon camiasında aynı günde çeşitli kanallar vasıtasıyla ekrana taşınan dizilerin kıyasıya reyting mücadelesinde kaybedenler kısa süre içinde final şoku yaşayabiliyor.Dizi sayılarının her geçen gün giderek çoğalmasıyla beraber rekabet kızışırken, izlenme oranlarında ciddi düşüş meydana gelen Fox TV'nin Zümrüdüanka dizisi de finalden nasibini aldı.

 

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: Beklenmeyen karar! Duyanlar kulaklarına inanamadı...

FOX TV'NİN BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAYAN DİZİSİ RESMEN BİTİYOR!

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği ve senaristliğini de Işıl Sönmez, Leyla Oter, Doruk Erengül, Nazlı Pınar Ünlü ve Feraye Gizem Kurt'un kaleme aldığı, çekimleri otantik atmosferde gerçekleştirilen Zümrüdüanka yapımı 26.bölümüyle Fox TV ekranına veda etmek durumunda kaldı. 

 

Verilen karar doğrultusunda yeni yılın ilk haftasında yayın hayatını sonlandıracak olan Zümrüdüanka dizisi sezona iddialı bir başlangıç yapıp yüz güldüren reyting rakamlarına sahip olsa da son zamanlarda büyük hüsrana uğrayarak dibe çakıldı.

Mucize Doktor'da yaprak dökümü yaşandı! Ayrılık rüzgarları esiyor: Onu artık göremeyeceksiniz

Bu hafta 23.bölümü ile ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinin yönetmenliğinde şu anki dönemde Volkan Kocatürk yer alıyordu. İzleyici kitlesinin karşısına geçen son bölümü ile reyting sıralamasında ilk 10'a giremeyen Zümrüdüanka'nın kalan 3 bölümünü de dizinin ilk yönetmeni olan Serhan Şahin çekmeye hazırlanacak.

Yeni dizilerin ekran macerasına atılması ve aynı zamanda çarşamba günleri birbirinden güçlü rakiplerle yarışan Zümrüdüanka daha önceki başarısına bir türlü ulaşamadı. Kanal D'de Sadakatsiz, ATV'de Kuruluş Osman ve son olarak TV8'de yayına giren Doğduğun Ev Kaderin'dir isimli dizi projeleri de Çarşamba akşamları Zümrüdüanka'nın yarıştığı diziler arasında bulunuyor.

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • bnnbbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin
    Cevapla
  • Umran 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya..sacma sapan dizi...bitsin artik...
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne ya izlemiyorsan baskalarınıa karısma
    Cevapla
  • Nermin kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Zümrüdanka dizi final yapmasın eğer zümrüdanka final yaparsa çok üzülürüm değse zümrüdanka final olursa tüylerim diken diken olur ben zümrüdankayı çok seviyorum
    Cevapla
  • Serap UYSAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalardan secmelerdi.
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi konusu ve oyuncularıyla hiç tatmin etmedi....ergen takımı izlesin diye yapılan saçma dizilerin bitmesi uygundur....çok bile uzadı....
    Cevapla
  • Bilimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR