Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı: ''Hakla çarpan yürekler ya şehit ya gazi olacak!''

Uyanış Büyük Selçuklu 13.son bölümde Melikşah sulhun devamlılığını koruyabilmesi adına Andreas’ın cezasının kesilmesini talep ederken ölümle burun buruna getirdi. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Şelemzar’da vuku bulan patlama sonucunda önemli noktaların zarar görmesi işlerin sarpa sarmasına zemin hazırlamıştır. Birbirini kovalayan olaylar zincirinin meydana geldiği Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı ekranda mı

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2020 07:31 GÜNCELLEME 27.12.2020 07:31 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı: ''Hakla çarpan yürekler ya şehit ya gazi olacak!''
Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı: ''Hakla çarpan yürekler ya şehit ya gazi olacak!''

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Sabbah’ın hamlesi devreye girince mantıklı kararlar veremez hale gelen Arslantaş, Nizamülmük’ü zor durumda bırakırken dört bir tarafını Batıniler kuşatma altına almıştır. Uyanış Büyük Selçuklu 13.son bölümde; Melikşah, Şelemzar’da oluşum gösteren ciddi patlamada hiç kuşkusuz payının olduğunu düşündüğü Andreas’ın yaptıklarının bedelini ödetmek için ölüm cezasına çarptırılmasını isterken tehlike çanları iyiden iyiye çalmaya başlamıştır. 

 

Kuruluş Osman'da yılın transferi gerçekleşti! Ünlü oyuncunun gelişiyle yer yerinden oynayacak

Bizans İmparatorluğu ile ilişkilerin istikrarlı biçimde bozulmamasının yanı sıra huzur ve güvenliğin tesis edilebilmesi adına Andreas canıyla imtihan olurken, itibar kaybı yaşayarak güç duruma düşen İlteber’in tacirle başının belaya girmesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı bekleniyor. Sabrının sınırı taşmasıyla beraber ipin ucunu kaçırıp kontrol dışı davranan Melikşah’ın, ‘’Sizin sultanlığınız bir kadına tokat attırmak mıdır?’’ şeklinde çarpıcı bir soru yönelten Sencer’in yüzüne tokat attığı sahnenin geceye damgasını vurmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı yayında mı?

 

Acun Ilıcalı'nın dizisi Sihirli Annem, tepkilerin odağına yerleşti! İsyan bayrakları kaldırıldı

TV8'de ağlatan ayrılık! MasterChef Türkiye'den giden ismin itirafını duyunca çok şaşıracaksınız

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 14.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı yayına girdi...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA OLAY OLAN SAHNE! İZLENMESİ REKORA KOŞUYOR...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölümüyle 28 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 13.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sabbah’ın kurduğu tertip yüzünden zihni bulanan Arslantaş, Nizamülmülk’e ölümcül bir yara vermiş, etrafları Batuniler tarafından sarılmıştı. Acaba Sencerler oradan çıkabilecek midir? Nizamülmülk’ün akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Şelemzar’da büyük bir patlama olmuştu. Melikşah’ın Şelemzar’da tuttuğu çeliklerin bulunduğu ambar da dâhil olmak üzere birçok kritik yer telafi edilemez hasar alacaktır. Melikşah nezdinde itibarı sarsılan İlteber’i alacakları için gelip daha da zor duruma düşürecek olan tacir kimdir? Alacaklarına karşılık İlteber’den istediği ve alması durumunda İlteber’i zorlu duruma düşürecek olan şey nedir?

Öte yandan Melikşah, Şelemzar’daki büyük patlamada parmağı olduğunu anladığı Andreas için Konstantiniyye’ye bir ültimatom gönderir. Bizans imparatorundan aralarındaki barışın sürebilmesi için Andreas’ın ölümle cezalandırılmasını ister. Ölümün eşiğine gelen Andreas, içine düştüğü bu durumdan kurtulmak için hangi hamleye kalkışacaktır?

Tüm bunların yanı sıra Gevher, hamileliğini bahane ederek Turna’yı saraya çağırtmıştı. Geldiğinde Seferiye Hatun’u muayene etmiş ve onu hasta eden şeyin hangi kandil olduğunu ortaya çıkarmıştı. Ne var ki Elçin ve Gevher bu vaziyeti Nizamülmülk olmadan açığa vuramayacaklardır. Kurduğu tertibin aşikâr edilmesinden endişe eden Terken, bu durumdan sorumlu tuttuğu Turna’yı nasıl bir tuzağa itecektir?

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • MUSA ÇALIŞKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız aile çalışma bakanımız Kahramanmaraş halkı olarak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerde Akparti Teşkilatımız'a Kazandıracağız Destekliyoruz Tek bir ricam olacak Cumhurbaşkanım SSK 2000 yılı sonrası emekli oldum İNTİBAK YASASI ÇIKMASINI RİCA EDİYORUM veya 1600 TL olan maaşımız için yüzde 10 zam Bekliyoruz REİSİM BAŞKANIM SAYGILARIMI SUNUYORUM BİZ'BİZE YETERİZ CANIM TÜRKİYEM türkiyem
    Cevapla
  • Acayip 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihî dizilerde konu edindikleri şahısların dini kimliklerine saygı yok ,dini hassas yasayan ınsanların bu kimlikleri rencide ediliyor ,
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Dizi. Begenmiyorum diyorlar, sonra Haberini okuyorlar, yetmiyor altina yorum birakiyorlar. Yalancinin ? Dizi güzel ama Kurulus Osman seviyesinde degil.
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurulus osmandan bin kat daha güzel beğenmiyorsan izleme kimse seni zorlamiyor
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman 10 çeker
    Cevapla
  • Bahar 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Sabbah zaten selçuklu devletini zayıflan karakter onun için entrikaları ön planda
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoya kızıyorsunuz ama bu bir belgesel değil. Tarih kitabıda değil. Hem Melikşah ölünce Selçuklı kısa zamanda yıkılmıştır. Ve bunda Sabbahın payı büyüktür. Saray entrikalarıda gerçektir. Bazı hata ve yanlışlar olsada genel itibariyle iman din vatan sevgisi veriliyor
    Cevapla
  • Oğuzhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tahta 10 kusur yıl kalan ve selcukluyu toparlayan sultan Sencer var Berk yaruk ve tapar var daha hemen yikilmiyor ve sultan Sencer batıni lerle baya bi uğraş verecek daha .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR