Kırmızı Oda Kumru'nun eşi Fahri Bülent Seyran kimdir? Gerçek yaşı ve biyografisi

TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterinin eşi olan Fahri yani Bülent Seyran kimdir? 17 bölümle kadroya katılan ve oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Bülent Seyran aslen nereli ve kaç yaşındadır? Kariyeri boyunca önemli projelerde yer alan başarılı isim Bülent Seyran biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 14:17 GÜNCELLEME 25.12.2020 14:17 MEDYA
Kırmızı Oda Kumru'nun eşi Fahri Bülent Seyran kimdir? Gerçek yaşı ve biyografisi
Kırmızı Oda Kumru'nun eşi Fahri Bülent Seyran kimdir? Gerçek yaşı ve biyografisi

Bülent Seyran 1976 senesinde Almanya dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu Bülent Seyran aslen İzmir’lidir anne ve babası İzmir’de yaşamaktadır. 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosu’nda yer almaya başlamış ardından Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirmiş ve tiyatro sahnelerinde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. 1997 yılında ise İstanbul’a taşınmıştır.

 

BÜLENT SEYRAN OYUNCULUK KARİYERİ

Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Metropalas, Ateşli Topraklar, Ters Köşe, Selena, Derman, Fatmagül’ün Suçu Ne, Annem Uyurken, Aldırma Gönül, Üç Arkadaş, Ne Diyosun, Mutlu Ol Yeter ve Tatlı İntikam, Kısık Ateşte On Beş Dakika, Hırsız Var, Mustafa Hakkında Her Şey, Bana Şans Dile, Eyvah Eyvah, Berlin Kaplanı, Yusuf Yusuf gibi dizi, sinemalarda rol almıştır.

 

KIRMIZI ODA DİZİSİNDE FAHRİ KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

Bülent Seyran TV 8 ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Fahri karakterini oynamaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR