Kurtlar Vadisi bombası! Geri dönüyor! Kanal ve tarih belli oldu

Bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor. 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla şubat ayında izleyicilerle buluşacak. Çok sayıda izleyici dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak etmişti. Bu soru yanıt buldu ve rekormen dizinin tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2021 23:17 GÜNCELLEME 02.01.2021 23:37 MEDYA
Kurtlar Vadisi bombası! Geri dönüyor! Kanal ve tarih belli oldu
Kurtlar Vadisi bombası! Geri dönüyor! Kanal ve tarih belli oldu

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi’nin ekran yolculuğu yeniden başlıyor.

ŞUBAT AYINDA SEYİRCİYLE BULUŞACAK! DİZİNİN YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU

Show TV'de ekrana getirilecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının şubat ayında izleyiciyle buluşacağı açıklandı. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ilerleyen günlerde fragmanının yayınlanması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Kaos

KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI

Dizinin başrolünde Polat Alemdar rolüyle özdeşleşmiş olan Necati Şaşmaz oynamaya devam edecek. Diğer oyuncuların isimleri henüz açıklanmadı.

Kurtar Vadisi, Necati Şaşmaz

ACUN ILICALI'NIN KANALINDA YAYINLANACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın dijital platformunda yayınlanacağı iddia edilmişti.

Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara gelecek dizinin dünyaca ünlü dizi platformu Netflix'te yayınlanacağı dedikoduları gündeme düşmüştü. İddialar yapımcı şirket tarafından yalanlanmıştı.

 

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Sunix07 3 yıl önce Şikayet Et
    Ok yaydan çıktı artık.. Acun olmasa netflix var ,internet var.. Ahlak ve erdem dışı yaşamak tamamen kişilikle alakalı.. Baskı sadece İran gibi ülkeleri yaratır..
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ve bunun gibiler yüzünden aileler parçalanıyor, diziler çok önemli, bakın TRT 1 dizisi masumlar apt. bile masum değil, üstelik çok izleniyor, repliklerde: "dede ya, hangi zamanda yaşıyoruz" gibi sözler çok tehlikeli, keza gizli evlenmeler, evli olmadan adamın evinde kalmalar bize göre değil vesselam...
    Cevapla
  • Qwqeqw 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin tehlikeli bir yanı yok derin devlet ve istihbarat konusu devlete çalışıyorlar fsrkındaysanız.
    Cevapla
  • seyirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de.. Arka Sokaklarda da aynı hata yapılıyor.
    Cevapla
  • Yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet seçilmiş adam ne kadar ahlak bozucu program varsa acun sayesinde ülkemize sokuldu
    Cevapla
  • Alanyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun, seni hiç gözüm tutmadı, hiç sevmedim, nereden bu zenginliğin kaynağı? Yakında seninde kokun çıkar, hadi bakalım...
    Cevapla
  • İnanın 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bir projedir. Seçilmiş biridir. Yaptığı programlarla güya eğlence adı altında yavaş yavaş toplumun temel taşlarını yerinden oynatmak için gençlerimizin zihnini bulandırmaktadır. Bunun böyle olmasını isteyenler acıma bu parasal desteği vermişlerdir. Yoksa maraba tele volelerden bu kadar para kazanılamaz. Arada bir yüklü miktarda da bağış yapar göz boyamak için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR