MasterChef Türkiye'de üzüntüye uğratan ayrılık! Şefleri duygulandıran veda: Resmen elendi...

TV8 stüdyosunda görkemli bir final haftası gelip çatarken MasterChef Türkiye’de heyecan düzeyi katlanarak arttı. Yalnızca dört yarışmacı ismin finale kadar gelmeyi başarmayı MasterChef Türkiye’de 27 Aralık akşamı bir yarışmacı daha elenerek yolun sonuna geldi. Oylamaya göre bu hafta MasterChef Türkiye kim elendi, veda eden yarışmacı hangisi oldu? İşte MasterChef Türkiye'den elenen & finale kalan isim netlik kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2020 08:16 GÜNCELLEME 29.12.2020 08:16 MEDYA
MasterChef Türkiye'de üzüntüye uğratan ayrılık! Şefleri duygulandıran veda: Resmen elendi...
MasterChef Türkiye'de üzüntüye uğratan ayrılık! Şefleri duygulandıran veda: Resmen elendi...

TV8 kanalında 27 Aralık Pazar tarihinde yayına giren reyting rekormeni yarışma programı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde düzenlenen eleme gecesinde unutulmayacak dakikalar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye'de Barbaros Yoloğlu'nun 1.finalist olmaya hak kazanmasının ardından eleme adayları olan Emir ve Özgül arasından bir yarışmacı isim MasterChef Türkiye'deki yolculuğuna veda etti. Peki, şeflerin yaptığı oylamaya göre eleme gecesinde kim MasterChef Türkiye'den elendi? Yarışmacı arkadaşına nazaran daha az başarılı tabak çıkararak MasterChef Türkiye'ye veda eden hangi yarışmacı oldu? İşte, yarışmadan elenen isim kesinliğe kavuştu.

 

Kuruluş Osman'da olay olacak transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu yeşil ışık yaktı

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

*MasterChef Türkiye'de eleme oyununa kalan yarışmacılar: Özgül & Emir ikilisi oldu.

 

*Bu 2 yarışmacı isim arasında MasterChef Türkiye yarışma programından elenen ÖZGÜL olarak belirlendi.

BU SEZON MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANDI! USTA ŞEF KAŞIK ATTI...

MasterChef Türkiye eleme gecesinde hemen herkesin merak ettiği olay da Somer Şef'in hangi yarışmacı isme kaşığı attığıydı. ''Bunun ne olduğunu biliyor musun?'' şeklinde sözlerine başlayan Somer Sivrioğlu, Emir'e toplam 9 puan verdi. MasterChef Türkiye'de bu sezon TV8 stüdyosunda bir ilk meydana gelirken Somer Sivrioğlu, "Kaşığımı attığımda eleştirilecek bir şey yok demektir" sözlerini kaydetti.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN ÖZGÜL COŞAR KİMDİR? BİYOGRAFİSİ!

MasterChef Türkiye yarışma programına veda eden Özgül Coşar aslen Sivaslı'dır ve yaşı ise 36'dır. Hem evli hem de 2 çocuk sahibi olan MasterChef Türkiye yarışmacısı Özgül, yarışmaya İstanbul’dan katılmıştır. Üniversite eğitimibi Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. 

Pek çok kursa katılım göstererek, ekmekçilik ve profesyonel pastacılık konusunda eğitim gören Özgül, gerek hızlı olması gerekse mutfakta koordineli bir şekilde çalışmasının kendisine avantaj sağlayabileceğini dile getirmiştir. Yemeğe olan aşkını ilk kez çocukları için hazırladığı doğum gününde başladığını ifade etmiştir.

YORUMLAR 3
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaaayyy! Skandal bir olaya imza atmış ve dünya medyasında manşet! Şu anda dünya ayağa kalkmış durumda ve seferberlik ilan edilmiş ! Somer bey kaşık fırlatmış !! Bu bir savaş sebebi
    Cevapla
  • ÖJIGLMŞOHMN 3 yıl önce Şikayet Et
    özgül hem EVLİ hemde Çocuk sahibiymiş :)
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be büyük kıriz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR