MasterChef Türkiye Güzide Mertcan, hayalleri süsleyen villasını gösterdi! Fiyatı cep yakıyor...

MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz sezonda usta şeflerin favori olarak gösterdiği yarışmacılar arasında bulunan Güzide Mertcan konumu Büyükçekmece'de olan villasını aktif olarak içerik ürettiği YouTube kanalında takipçileri ile paylaştı. MasterChef Türkiye'de kırana kırana performansıyla olduğu kadar özel yaşantısıyla medya gündeminden düşmeyen Güzide Mertcan'ın tanıttığı villasını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2021 20:40 GÜNCELLEME 15.01.2021 13:22 MEDYA
MasterChef Türkiye Güzide Mertcan, hayalleri süsleyen villasını gösterdi! Fiyatı cep yakıyor...
MasterChef Türkiye Güzide Mertcan, hayalleri süsleyen villasını gösterdi! Fiyatı cep yakıyor...

MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadele göstererek izleyenlerin takdirini toplayan Güzide Mertcan, Büyükçekmece'nin Alkent mahallesinde yer alan ultra lüks villasıyla sosyal medyada kullanıcılar tarafından adından söz ettirmeye başladı. Bilindiği üzere MasterChef Türkiye stüdyosunda zamana karşı yarışarak hazırlamış olduğu tabakların yanı sıra gerek ailesi gerekse eviyle takipçilerinin dikkatini çeken Güzide Mertcan, toplamda 7 milyon TL değerindeki eviyle uzun bir süre konuşulmuştu.

 

Mucize Doktor'da hazin veda! Ayrılık fırtınası esiyor: Giderken söylediği sözler kederlendirdi

Düzenli şekilde paylaşımlar gerçekleştirdiği YouTube hesabı aracılığıyla yeni villasının tanıtımını yaptığı video yayınlayan MasterChef Türkiye'nin revaçta isimlerinden Güzide, "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" şeklinde ifadelere yer vererek sözlerine başladı.

 

Masumlar Apartmanı'nda yılın transferi gerçekleşti! Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı ise...

MasterChef Türkiye'de yarışmacısı Güzide Mertcan'ın görenlerin bakmaya doyamadığı 3 katlı evinin içerisinde açık havuz ve özel çalışma odası göze çarpıyor. Aynı zamanda servet değerindeki villasının içinde asansör, kapalı havuz, üç ayrı katta mutfak ve jakuzi de bulunmaktadır. Son olarak evin en alt katında da misafirler için özel konaklama alanı, mutfak ve çocuk odası bulunmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova niçin yayından kalktı? Bir Zamanlar Çukurova'da ortalığı çalkalayan karar

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN: ''BİZE YENİ YOLLAR YENİ EVLER GÖRÜNDÜ...''

YouTube kanalında yeni villasının baştan aşağı tanıtımını gerçekleştiren Güzide Mertcan, merak edilenlere yanıt niteliğinde şu açıklamalara imza attı: ''Her zaman en çok ev ile ilgili videolar çok ciddi talep gördü ve her zaman yeni evimi merak eden arkadaşlarımız yoğunlukta oldu. Ebetteki bunun talep ediliyor olması, evlerimi size göstermek zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Ama bu talebin kökenine inebiliriz. Sizlere bu videomda en son evimi tanıtacağım. Henüz taşınmadık. Taşınır mıyız orası da belli değil çünkü; sevgili eşim fabrikasını İstanbul Yeşilköy'deki serbest bölgeye yapmaya karar verdi. Maalesef mesafe biraz uzak ve belli ki yakın bir gelecekte bize yeni yollar yeni evler göründü.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Fth 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarin birgun nazardan baslarina bir is gelir muhakkak o zaman teshirciligin zararlarini anlamis olur ...nazar koca deveyi kazana sokar derler...
    Cevapla
  • AKDENİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek hanım bu villayı sat yerine mütevazi bir ev al... Geriye kalan parayı mersin de inşaat başlatmak üzere olduğumuz İMAM BUHARİ Kuran'ı Kerim vakfı ve camii inşaatına teberru edersin mevlam ahirette zevalı olmayan fani olmayan hep huzur ve saadet içinde sana bir köşk hediye etsin... Tebliğ bizden hidayet ALLAH'dan....
    Cevapla
  • can 3 yıl önce Şikayet Et
    niye evini satıp versin, o parayı zaten verebilir, çalışmış kazanmışlar, sizde çalışın kazanın sonra da hibe edersiniz.
    Cevapla
  • Şahin akar 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman, böyle zenginlerin bu parayı, özellikle de müslüman gibi görünen zenginlerin, bu evleri, bu arabaları bilumum servetlerini, yanlarında çalıştırdıkları işçinin ücretlerini asgari ücretten gösterip, devletten çalarak mı ? asgari ücretten göstererek işçinin ileride alacağı emekli maaşını düşük almasına, o kişinin ve ailesinin gecim sıkıntısına düşmesine sebep olarak mı ? Çalışanlarına, az kazanmayı göze alarak, kul hakkı geçmesin diye gönlünden geçerek insanca yaşayacakları bir ücret vererekmi ? yaptıklarını hep merak etmişimdir. Sizler ne dersiniz ?
    Cevapla
  • Alin 3 yıl önce Şikayet Et
    Alin Fatma Çakır muratım
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kadının kocası yazılımcı kazanıyor kazandığını harcıyor bu niye millete dert oluyor bende bunu anlamıyorum
    Cevapla
  • Aksungur 3 yıl önce Şikayet Et
    Reklam yapmasaydi iyiydi
    Cevapla
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda yeni trend müslüman yada belli güçler müslümanları böyle göstermeye gayret ediyor bi bunlara bakıyorum bide selçuk bayraktara çok fark var.müslüman? iman? gayret?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR