Masumlar Apartmanı'yla ününü yayan Ezgi Mola normalde kimdir? Duyanları hayrete düşürecek haber

Masumlar Apartmanı yapımıyla popülaritesini tepe noktasına taşıyan Ezgi Mola, göz dolduran sahneleriyle gündemden düşmüyor. Masumlar Apartmanı'nda duygu geçişlerini, olay ve olguları büsbütün seyircisine geçiren Ezgi Mola aslında kimdir? Masumlar Apartmanı'yla mesleki kariyerinde güçlü bir konuma yerleşen, akıllardan çıkmayacak etkili performansıyla başarı ivmesini yükselten Ezgi Mola nereli ve kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2021 22:57 GÜNCELLEME 08.02.2021 22:57 MEDYA
Masumlar Apartmanı'yla ününü yayan Ezgi Mola normalde kimdir? Duyanları hayrete düşürecek haber
Masumlar Apartmanı'yla ününü yayan Ezgi Mola normalde kimdir? Duyanları hayrete düşürecek haber

Masumlar Apartmanı projesinde rol üstlenen Ezgi Mola, ''Obsesif Kompulsif'' isimli ruhsal kökenli sağlık probleminden muzdarip olan, titizlik takıntısından bir türlü kurtulamayıp kirlilik korkusu yüzünden evden dışarı adımını dahi atamayan bir kadını oynuyor. 

TRT1'in yüksek izlenme oranlarıyla ön plana yerleşen Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye Derenoğlu karakterini üstlenen Ezgi Mola, 29 Mart 1983 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.

Ramo'da gerginliği çoğaltan transfer! Ekranların aranan siması olay sahnesiyle tufan koparacak

İlkokul öğrenimini İstanbul’da Hasan Ali Yücel İlkokulu, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu ve ortaokul öğrenimini Kadir Rezan Has Ortaokulu'nda bitiren Masumlar Apartmanı'nın kilit ismi Ezgi Mola lise öğrenimini ise Halit Armay Lisesi’nden tamamlayarak mezun olmuştur.

Oyunculuğa karşı yakından ilgi duyması sayesinde, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk kurslarına katılma kararı almıştır ve dört yıl süren eğitimin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni bölüm 1.si olarak dereceyle bitirmiştir.

Masumlar Apartmanı 21.bölüm fragmanı Kaybettiklerini telafi edebilecek mi? Gönlünde çiçek açtı!

Kariyerinde ilk defa televizyon sektöründeki tecrübesini daha 18.yaşını bitirmeden Kartal Tibet'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Karate Can adlı dizi projesinde oynayarak elde etmiştir.

Tiyatro alanında kendisini geliştirme yönünde girişimlerde bulunan Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola, Aydoğan Temel’den de iki yıl tiyatro eğitimi görmüştür. Ve sahne tecrübesini de Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla beraber Çürük Elma isimli oyununda yaşammıştır. 

Gönül Dağı 16.bölüm fragmanı: Buzları eritecek mi? Sevenlerinin canını sıkan küslük bitecek mi?

2005 senesinde BKM Mutfak'a katılan Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola, Hırsız Polis adlı yapımda oynamış olduğu safça bir kuaför rolüyle sempati kazanarak adını büyük kitlelere duyurmayı başarmıştır. 

TRT1'den sevindiren yeni dizi: Bir Zamanlar Kıbrıs'la tarifi mümkün olmayan duygular yaşatacak!

2006 senesinde çevrilen Hayatımın Kadınısın isimli beyaz perde yapımındaki gösterdiği oyunculuk yeteneğiyle kayda değer sonuçlar elde etmiştir. Oyunculuk anlamında kendini en iyi koşullar altında kanıtlama fırsatı yakalayan Ezgi Mola, 2007 senesine gelindiğinde ise En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü'nü almaya layık görülmüştür.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı: Sudan çıkmış balığa döndü! Zihni bulanıyor...

2008 senesinde Uğur Yücel'in yönetmenliğinde yer aldığı Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin isimli doğaçlama sit-com denemesinde rol üstlenen Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola; Organize İşler Sazan Sarmalı, Maide'nin Altın Günü, Kocan Kadar Konuş, Patron Mutlu Son İstiyor ve Celal İle Ceren isimli sinema filmi projelerinde oynamıştır. Televizyon ekranlarında ünlü komedyen Tolga Çevik ile birlikte Arkadaşım Hoşgeldin isimli eğlence programında sahne alarak seyircisini gülmekten kırıp geçirmiştir. 

Kırmızı Oda'da coşkulandıran transfer! Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan ismi TV8'de göreceksiniz

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Neyin nesi? 3 yıl önce Şikayet Et
    Duyan neye inanamıyor anlayan var mı?
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi temizlik hastasi´digeride Trafikte makas hastasi.Kisacasi hasta milletiz.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    diriliş,80 ler ve masumlar apartmanı tek seyrettiğim diziler
    Cevapla
  • ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    çok tatlı bir kadın oyunculuğunu beğeniyorum
    Cevapla
  • CAFER 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda ne olacaksın ? Hiiiç!
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    O hiç olacak da sen ne olacaksın peki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR